7 motive pentru a participa la Romanian Visual Awards!

Fie că ești un fotograf amator sau profesionist, un videograf experimentat sau dimpotrivă, mai la început de drum, ilustrator sau un brand dedicat inovației, iată cel puțin 7 motive pentru care să te înscrii la acest concurs:

  • recunoașterea talentului tău
  •  vizibilitate sporită
  • PREMII atractive
  • networking și oportunități de colaborare
  • dezvoltare personală și profesională
  • încurajarea inovației
  • sprijinirea comunității foto-video

#1 Recunoașterea talentului tău

Participarea la Romanian Visual Awards este o oportunitate excelentă de a-ți expune talentul în fața unui public larg și de a obține recunoaștere pentru munca ta. Fiecare participant are șansa de a-și prezenta proiectele în fața unui juriu format din experți de în domeniu sau fotografi/videografi premiați la rândul lor de-a lungul timpului.

#2 Vizibilitate sporită

Concursul atrage atenția presei și a publicului interesat de artele vizuale, oferindu-ți astfel o platformă de vizibilitate sporită. Proiectele câștigătoare și cele nominalizate vor fi promovate pe canalele oficiale ale F64 Studio, precum și pe alte platforme media, ceea ce poate duce la o creștere semnificativă a audienței tale.

#3 Premii atractive

Romanian Visual Awards oferă premii valoroase, de peste 16000 eur, care include echipamente foto-video de ultimă generație, precum: Sony ZV-E10, Panasonic Lumix S50II, Sigma 100-400mm, Ricoh GRIIIX, Canon Eos R50, lumini Godox, IPhone 15 Pro, Instax 360 X4, DJI Mini 2 SE Fly Combo, Canon Pixam G540, Benq DesignVue PD2706U sau Wacom Cintiq 16. Aceste premii nu doar că îți recompensează munca, dar îți și oferă resursele necesare pentru a continua să îți îmbunătățești abilitățile și să îți dezvolți cariera.

#4 Networking și oportunități de colaborare

Participarea la un concurs de prestigiu oferă oportunități valoroase de networking. La gala de premiere și alte evenimente asociate concursului, vei avea ocazia să întâlnești alți profesioniști din domeniu, potențiali parteneri sau mentori care îți pot oferi noi perspective. Aceste conexiuni pot duce la colaborări fructuoase și proiecte viitoare.

#5 Dezvoltare personală și profesională

Participarea la un concurs poate fi un exercițiu excelent de auto-reflecție și dezvoltare. Procesul de selectare a proiectelor și de pregătire a acestora pentru concurs te va ajuta să îți evaluezi munca dintr-o nouă perspectivă și să identifici domenii în care poți să te îmbunătățești. În plus, succesul în concurs îți poate oferi încrederea necesară pentru a-ți urma pasiunea și pentru a investi mai mult timp și resurse în dezvoltarea ta profesională.

#6 Încurajarea inovației

Romanian Visual Awards recunoaște și premiază inovația în domeniul foto-video. Participarea la concurs te încurajează să experimentezi noi tehnici, să explorezi idei creative și să îți depășești limitele. Această explorare poate duce la dezvoltarea unor proiecte unice și inovatoare, care te pot diferenția de alți creatori.

#7 Sprijinirea comunității foto-video

Prin participarea la Romanian Visual Awards, contribui la dezvoltarea și sprijinirea comunității foto-video din România. Competiția promovează excelența și inovația în acest domeniu, iar participarea ta ajută la creșterea standardelor și la inspirarea altor creatori. În plus, vei avea ocazia să faci parte dintr-o comunitate vibrantă de profesioniști și pasionați, unde vei putea împărtăși experiențe și cunoștințe.

CUM să te înscrii

Procesul de înscriere este simplu și accesibil. Accesează site-ul f64.ro/gala-premiilor, selectează categoria potrivită pentru proiectul tău  sau seria ta (Fotografie, Videografie sau Brands), apoi parcurge indicațiile de înscriere. Asigură-te că furnizezi toate detaliile necesare pentru validarea înscrierii și nu uita să citești și regulamentul oficial. Foarte important: subcategoria aleasă trebuie să fie conformă cu imaginile înscrise. De exemplu: fotografiile de la o nuntă, ideal ar trebui înscrise la categoria Best Event Photographer, fotografiile  de  stradă la Best Street Photographer șamd.

După finalizarea înscrierilor vom da START VOT, așa că nu uita să le spui prietenilor și apropiaților să te voteze! Votul publicului va avea o pondere de 25% din rezultatul final al clasamentului, pentru fiecare categorie în parte. 

Gala Premiilor

Gala de premiere a Romanian Visual Awards va fi momentul culminant al competiției, unde câștigătorii vor fi anunțați și premiați pentru realizările lor remarcabile. Este o seară de sărbătoare, unde participanții au ocazia să se întâlnească, să schimbe idei și să celebreze excelența în artele vizuale.

Aceasta va avea loc pe data de 13 septembrie, la Sala Luceafărul (zona Universitate).

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.