Lightroom – workshop de editare și indexare a fotografiilor, de Dan Dinu

PhotoLife pregătește pentru finalul anului o nouă sesiune de workshop pentru Lightroom.

Foarte mulți fotografi aflați la început de drum cred că procesarea necesită multă muncă, ce să mai vorbim de indexarea imaginilor pentru a le găsi mai ușor. Ore întregi de stat în fața computerului și de răsfoit prin foldere. Ei bine, nu este chiar așa, iar dacă urmezi câțiva pași simpli, ai șansa să fi mult mai organizat. Acești pași îți sunt explicați pe îndelete la workshop-ul organizat de Dan Dinu.

Workshop-ul va avea loc în Brașov în perioada  09-10 decembrie 2017

Înscrie-te aici!

Lightroom

Lightroom este un program dezvoltat exclusiv pentru fotografi, cu ajutorul căruia poți nu numai să-ți procesezi imaginile, ci și să le organizezi într-o bază de date concepută de profesioniști. Astfel scapi de miile de imagini împraștiate peste tot. O să vezi ce înseamnă un workflow complet, de la declanșare și până la arhivare pe termen lung, o să înveți despre back-up, color management și calibrarea monitorului, RAW, histogramă și multe altele.

Workshop-ul se desfășoara pe parcursul a două zile și însumează 10h, ce conțin atât informații teoretice cât și practice. Numărul de locuri este limitat la 8, pentru a da posibilitatea trainer-ului să lucreze cu fiecare cursant în parte. Participanții vor putea exersa la acest workshop cele discutate, fiind alocat timp pentru a experimenta în program noțiunile și conceptele studiate. Trainer-ul va fi Dan Dinu, care folosește cu succes acest program de mai bine de șapte ani și care îți va arăta exemplele de funcționare chiar pe baza lui de date.

Avantaje și beneficii:

Special pentru tine, serviciile PhotoLife cuprind experiența din 2007 și până astăzi a lui Dan Dinu în susținerea cursurilor de fotografie și organizarea de workshop-uri și ture foto, alături de experiența și dedicarea celorlalți traineri și de beneficiile asigurate de cei mai buni parteneri din domeniu.

  • Participanții beneficiază de prețuri speciale de la parteneri
  • Participanții pot beneficia de dublul punctelor la orice comandă F64, iar aceste puncte le poți folosi pentru achiziția ulterioară de produse. Atenție însă, trebuie să ceri organizatorilor workshopului codul care activează oferta!
  • Participanții primesc pe o perioadă nelimitată un discount de 20% pentru orice serviciu de înrămare profesională.
  • Participanții pot învăța cum se curăță senzorul aparatului foto și pot beneficia de o curățare gratuită cu produse Visible Dust.
  • Participanții se pot înscrie în grupul nostru de pe Facebook, un grup închis și dedicat doar celor care au urmat un curs, workshop sau photo tour alături de noi și unde vor putea beneficia de feedback și sfaturi de la toți trainerii PhotoLife.
  • Cele mai bune imagini realizate de către participanții la turele foto, fie ele ture de la curs, workshop-uri sau photo tour-uri, vor fi publicate în revista PhotoLife magazine și vor avea șansa să intre în expoziția anuală.

Taxa este de 500 lei (include instruirea de la workshop și coffee break).

Înscrie-te aici!

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.