(c) Dan Dinu

Curs online – Compoziția în fotografia de natură cu Dan Dinu

Vrei să înveți care sunt principalele reguli de compoziție și cum să le aplici atunci când fotografiezi în natură? Cursul online susținut de fotograful Dan Dinu, pe 27 și 28 martie 2021, este exact ceea ce ai nevoie, dacă dorești să înveți cum să realizezi fotografii frumoase, care se remarcă prin compoziție și armonie vizuală.

De ce ai participa la acest curs?

Acest curs îți va deschide ochii asupra unor aspecte care adeseori sunt trecute cu vederea. Vei afla care sunt principalele reguli de compoziție de la unul dintre cei mai buni fotografi de natură din România. Mai mult decât atât, vei afla cum trebuie să aplici aceste reguli atunci când fotografiezi în natură.

Ce vei învăța la acest curs?

  • Cum sa simulăm perspectiva în spațiul plan
  • Discuție despre elementele grafice din care se compune o imagine;
  • Design și armonie vizuală;
  • Despre subiect și cum îl putem scoate în evidență printr-o compoziție reușită;
  • Ce inseamnă spiritul locului și cum putem recunoaște anumite cadre fotogenice;
  • Vom învăța despre cum să evidențiem mișcarea în fotografie;
  • Cum să lucrăm efectiv cu profunzimea de câmp;
  • Cum să ne alegem unghiul din care fotografiem;
  • Care sunt cele mai spectaculoase momente din natură din punct de vedere al luminii.

Despre trainer

Dan practică fotografia de mai bine de 20 de ani și în 2007 a fondat PhotoLife, una dintre cele mai vechi și mai mari școli de fotografie din țară, unde a organizat până acum foarte multe cursuri și workshop-uri. În prezent este membru fondator și președintele Forona (Organizația Fotografilor de Natură din România) și se implică în numeroase proiecte fotografice ce vizează protecția mediului, alături de cele mai importante ONG-uri din domeniu cum ar fi WWF, Propark sau Conservation Carpathia. A fost publicat în numeroase reviste, printre care National Geographic, Photo Travel, National Geographic Traveler, Photo Magazine sau WWF Panda Magazine. Dan a avut 6 expoziții personale și numeroase videoproiecții și a participat la multe expozitii de grup. A vizitat si fotografiat până acum peste 30 de țări.

Informații importante

Sedințele vor avea loc online, pe platforma Zoom Meeting, pe 27 și 28 martie. Link-ul de acces îl veți primi inainte cu 1 zi de desfășurarea cursului.

Termen de plată curs: 7 zile din momentul înscrierii comenzii 

Interval orar: 10:00 – 13:00

Suport de curs: acesta se trimite în format pdf, după finalizarea cursului, în saptămâna următoare.

Te-am convins?

Dă click pe butonul de mai jos și învață care sunt principalele reguli de compoziție atunci când fotografiezi în natură!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.