La pas pe străzi cu On SPOT, un eveniment cu și despre fotografia de stradă

Postat de: F64 F64

Fotografia de stradă a câștigat în ultima vreme din ce în ce mai mult teren și atrage probabil și prin faptul că acolo, pe stradă, tot timpul se întâmplă ceva..o scenă, un gest, o emoție, atmosfera orașului etc.

Dacă ești pasionat de acest gen fotografic, probabil că ai auzit de grupul On Spot, o micro-comunitate de fotografie de stradă din România, cu membri și din afara hotarelor (ajunsă în acest an la peste 3000 de membri). Grupul organizează periodic ieșiri la fotografiat, expoziții sau diverse alte activități în cadrul festivalurilor de fotografie de la noi.

Miercuri, 15 noiembrie, începând cu ora 19:00, Grupul On Spot vine la F64 pentru a povesti despre fotografia de stradă, despre modul în care funcționează grupul și activitățile pe care le organizează, dar și despre o serie de proiecte de viitor.

Înscrie-te aici!

Dincolo de povești, la vernisaj va avea loc și o proiecție cu fotografii realizate de membrii grupului, dar și o vizionare a clipurilor video de la photo walk-urile și turele urbane organizate.

Sunteți așteptați cu drag!

Din agenda evenimentului:

  • despre grup: întâlniri foto, postări pe grup, teme zilnice, serii fotografice, galerie, expoziții
  • masă rotundă/discuții libere despre fotografia de stradă – de ce ne place? ce este și ce nu este fotografia de stradă?
  • proiecție portofolii fotografi români și străini, membri OnSpot
  • resurse de citit/urmărit etc.
  • proiecte de viitor

Despre On SPOT

Grupul OnSpot a luat naștere dintr-o idee simplă, aceea de avea o echipă care să pornească la fotografiat pe stradă și care să se dezvolte împreună, învățând unii de la alții, petrecând totodată timp de calitate împreună.

Grupul a fost creat de Mirela Momanu și Fred Fogherty, în urma atelierului de portret de stradă susținut în cadrul Bucharest Photo Week, primul festival internațional de fotografie din București, atelier care s-a bucurat de un număr de peste 30 de participanți și 100 de fotografii rezultate în urma sesiunii practice.

În prezent grupul este foarte activ pe social media (Facebook în special) și organizează periodic sesiuni de fotografie de stradă în București dar și în alte orașe din țară sau din străinătate (Istanbul, Roma, Zurich, Bologna etc.). Totodată, planurile de viitor implică organizarea unor ateliere scurte de procesare foto în diverse programe, expoziții în afara țării dar și implicarea în cadrul unor proiecte culturale de anvergură mai mare.

Sunteți bineveniți alături de ei și îi găsiți aici.

Galeria On SPOT.
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top