Testimonial: “Ghid de conversație vizuală”

Postat de: F64 F64

Auzisem că este simplu să faci fotografie și că nu ai nevoie de prea multe pentru a învăța meserie. Orice posesor de smartphone cu o cameră bună și cont de Instagram se poate considera fotograf amator în asteptare de aprecieri pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, fotografia înseamnă mai mult decât un apus în Bucuresti sau o cină de care te-ai bucurat aseară alături de prieteni.

Dacă ești pasionat de fotografie, îți recomand cu încredere cursul pentru începatori “Ghid de conversație vizuală” susținut de George Nicolae la F64.

curs

Atunci când am primit invitația de a participa la cursul lui George, mi-am dat seama că acesta era exact lucrul de care aveam nevoie pentru a fixa cunoștințe care cu greu îmi rămâneau întipărite în memorie.

Știam deja că cel mai bun aparat foto este cel pe care îl ai la îndemană, așa că cel mai eficient partener pe care l-am avut a fost un iPhone 6 care a surprins aproape de fiecare dată cadrele pe care mi le-am dorit. Totuși, un smartphone are limitările sale.

Am început să mă joc cu un DSLR Canon 6D pe modul Auto, însă nici în acest fel nu am reușit să obțin detaiile pe care mi le imaginasem. ISO, timp de expunere, diafragmă, toate erau necunoscute cărora îmi doream să le gasesc sensul cât mai repede.

Cea mai bună soluție? Acest curs de fotografie pentru începători care să mă învețe ABC-ul. Iată de ce îți recomand să îl faci și tu și să continui apoi cu seria de cursuri care te vor ajuta să aprofundezi cunoștințele deja acumulate: