Fotografia de eveniment, un business de succes cu Mihai Roman

Pe data de 21 noiembrie 2020, fotograful Mihai Roman va susține un curs de marketing pentru fotografi, cu focus pe partea practică. Mihai Roman este un fotograf profesionist de nunți din București, cunoscut și ca Povestitorul de nunți.

Pagina de Facebook lui Mihai Roman este urmarită în prezent de aproximativ 90.000 de persoane, contul de Instagram a urcat în doar cateva luni la 10.000 de urmaritori. Mihai Roman este foarte vizibil pe rețelele de socializare, iar acest lucru presupune foarte multă muncă, content de calitate și campanii publicitare eficiente. Mihai Roman este foarte dedicat acestei arte și este conștient că ceea ce face, rămâne ca amintire pe viață. Și e musai să fie o amintire superbă.

(c) Mihai Roman

Ce ne povestește Mihai Roman despre acest workshop?

Dacă consideri că ești un fotograf bun, dar totuși comenzile lipsesc sau prețul tău este mic, te aștept să petreci o zi alături de mine, o zi în care îți voi arăta toate secretele mele și cum reușesc să contractez minim 50 de evenimente anual. Este un workshop unde vei învăța că nu este de ajuns să realizezi fotografii excepționale pentru a fi un fotograf de succes. Pentru detalii si costuri vă aștept cu mare drag să mă contactați.

Ce vei învăța la cursul lui Mihai Roman?

Cursul se va axa în principal pe următoarele aspecte:

  • construirea unui brand de succes
  • social media și promovare online
  • marketing prin conținut
  • realizarea unei campanii publicitare eficiente
  • cum să devii un fotograf de încredere
  • cum să contractezi minim patru nunți lunar
  • cum să obții un preț mult mai bun pentru serviciile tale
  • importanța unui site bine optimizat (invitat SMARTONWEB).

Îți dorești ca pe parcursul unei zile să descoperi cele mai bune idei și strategii de marketing care vor face din tine un fotograf cunoscut și solicitat? Înscrie-te la cursul lui Mihai Roman!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.