Cele mai bune cadouri pentru fotografi în 2019

În apropierea fiecărei sărbători, ne confruntăm cu toții cu o dilemă: ce fel de cadouri să le fac persoanelor importante din viața mea? Iar dacă adăugăm la asta o nouă variabilă-și anume pasiunea pentru fotografie, dilema s-ar putea sa fie și mai mare.

Am pregătit așadar o listă cu cele mai bune cadouri pentru cei pasionați de fotografie.

Cele mai bune cadouri pentru fotografi în 2019

1. Peak Design Cuff Camera Wrist Strap

Această curea este extrem de utilă pentru toți cei pasionați de fotografie. Materialul este rezistent și poate fi ajustată pentru o fixare bună.

2. Genți și rucsacuri foto

Gențile și rucsacurile foto sunt opțiuni accesibile și practice atunci când te întrebi ce ai putea să îi faci cadou unui pasionat de fotografie. Pe site-ul F64, poți alege dintr-o gamă variată de genți și rucsacuri.

3. Lensball

Un lensball adaugă o notă creativă imaginilor. În plus, este o variantă destul de accesibilă de făcut cadou unui pasionat de fotografie.

4. Fujifilm Instax Mini 9

aparat foto instant

Aceste camere foto cu film instant pot provoca fotografii să își dezvolte creativitatea. În ultimii ani, au devenit foarte populare pe Instagram. Sunt accesibile și reprezintă un cadou minunat în acest sezon al sărbătorilor.

5. SanDisk Extreme Pro

Cel mai puternic card de memorie SD UHS-I oferă performanță care încurajează creativitatea fotografilor. Când vine vorba de alegerea unui card de memorie, este indicat să cumpărați un produs de încredere, deoarece printre cele mai rele lucruri care i se pot întâmpla unui fotograf este să aibă un card SD corupt.

6. Kituri de curățare foto

Este foarte important să menții aparatele și obiectivele într-o formă bună, astfel că atunci când te întrebi ce ai putea să cumperi pentru o persoană pasionată de fotografie, un kit de curățare reprezintă o alegere potrivită, chiar dacă nu este printre cele mai creative variante.

La F64, poți alege dintr-o gamă variată de kituri de curățare.

7. Obiective 50mm F1.8

Când vine vorba de obiective foto, un obiectiv 50mm F1.8 este o variantă de cadou accesibilă, standard. Îți recomandăm Canon EF 50mm F1.8 STM, Nikon 50mm f1.8 AF-S G și Sony 50mm f/1.8 FE E-mount.

8. Peak Design Slide LITE curea de umăr

Una dintre cele mai versatile și rapide curele de conectare a camerei din lume este un cadou potrivit pentru cei pasionați de fotografie, mai ales pentru fotografii de nunți și evenimente.

9. GoPro Hero 8 Black

Cea mai versatilă cameră GoPro HERO de până acum este un cadou inspirat, dacă ți-ai rezervat un buget puțin mai mare pentru cadouri.

10. Rode VideoMicro

Acest microfon compact este un cadou inspirat și accesibil pentru videografi și nu numai.

11. Cursuri foto

curs foto Photoshop

Dacă știi că persoana căreia vrei să îi faci un cadou este pasionată de fotografie dar ar vrea să învețe mai multe, un curs foto este opțiunea perfectă de cadou! La F64, poți alege între cursuri foto pentru începători, cursuri acreditate și ateliere foto de specializare.


Sunt nenumărate idei de cadouri pe care le poți oferi cuiva pasionat de fotografie, astfel că poți fi creativ atunci când alegi un cadou. Pe lângă lista întocmită mai sus, poți opta pentru o mulțime de cadouri personalizate, mai ales în cazul în care cunoști foarte bine fotograful pe care vrei să îl surprinzi, dacă știi ce gen de fotografie preferă, ce personalitate de fotograf are ( în cazul în care nu știi, îți dăm un pont: întreabă-l dacă și-a făcut testul nostru de personalitate de fotograf).

Tu ce ai face cadou unei persoane pasionate de fotografie? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.