Stick-ul USB Kingston – cea mai mare capacitate de stocare din lume

În cadrul CES 2017 Kingston Digital, Inc., divizia de memorii flash a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, a lansat dispozitivul de stocare USB DataTraveler Ultimate Generation Terabyte (GT), care dispune de cea mai mare capacitate de stocare din lume. DataTraveler Ultimate GT oferă o capacitate de stocare de până la 2TB și o performanță USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0).

Utilizatorii vor avea posibilitatea de a stoca o cantitate uriașă de date într-un dispozitiv de mici dimensiuni, inclusiv până la 70 de ore de conținut video 4K, pe un singur USB de 2TB. DataTraveler Ultimate GT oferă o calitate superioară într-un design high-end, fiind protejat de o carcasă metalică fabricată dintr-un aliaj de zinc, pentru a rezista la șocuri. Dimensiunea compactă le oferă entuziaștilor tech sau utilizatorilor profesionali o soluție portabilă de stocare și transfer al fișierelor de mari dimensiuni. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați tabelul de mai jos.

„Cu DataTraveler Ultimate GT, le punem utilizatorilor la dispoziție o nouă modalitate de stocare a datelor într-un dispozitiv foarte ușor de gestionat. Noul dispozitiv reprezintă o continuare în materie de performanță a produselor Kingston, după lansarea stick-ului USB de 1TB din 2013. Prin dublarea capacității, utilizatorii pot stoca și transporta mult mai ușor cantități și mai mari de date”, a declarat Jean Wong, Flash business manager.

kingston digital

DataTraveler Ultimate GT este acum disponibil, avand capacități de stocare de 1TB și 2TB. Dispune de o garanție de 5 ani, suport tehnic gratuit și fiabilitatea specifică produselor Kingston.

Specificații tehnice Kingston DataTraveler Ultimate GT:

  • Capacități de stocare: 1TB, 2TB
  • Viteză: USB 3.1 Gen. 1
  • Dimensiuni: 72mm x 26.94mm x 21mm
  • Temperatură de operare: -25°C până la 60°C
  • Temperatură de stocare: -40°C până la 85°C
  • Garanție: 5 ani garanție cu suport tehnic gratuit
  • Compatibil cu: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 (SP1), Mac OS v.10.9.x+, Linux v.2.6.x+, Chrome OS

 

Modele DataTraveler Ultimate GT
Model Capacitate
DTUGT/1TB1TB
DTUGT/2TB2TB

 

OS ListUSB  2.0USB 3.0 / USB 3.1
Windows 10DaDa
Windows 8.1DaDa
Windows 8DaDa
Windows 7 (SP1)DaDa
Mac OS (v. 10.9.x +)DaDa
Linux (v. 2.6.x +)DaDa
ChromeDaDa

Pe baza Flash Memory Storage Chart

O parte din capacitatea afișată pe un dispozitiv de stocare Flash este folosită pentru formatare și alte funcții, prin urmare nu poate fi utilizată pentru stocarea de date. Ca atare, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea afișată pe produse.

  • Viteza poate varia în funcție de hardware-ul, software-ul și gradul de utilizare al unității la care este conectat stick-ul.
  • Performanța USB 3.1 Gen 1 necesită un dispozitiv gazdă cu un port USB 3.0 sau 3.1.

[products ids=125033999,125034000]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *