Islanda 2021, prin obiectivul lui Horia Bogdan (eveniment live)

Te așteptăm joi, 13 mai, de la ora 20:00, LIVE alături de Horia Bogdan, să explorăm virtual Islanda!

Suntem siguri că vă este dor de călătorii. Sau că vă întrebați cum ajung unii să călătorească în această perioadă. Ei bine, joi, 13 mai, de la ora 20:00, Horia Bogdan va intra LIVE cu voi, pe pagina de Facebook și canalul de youtube F64 și vă va povesti toate despre ultima tura foto GoNorth în Islanda, pe care a făcut-o alături de Dorin Bofan și alte 6 persoane, în perioada 17-24 Aprilie. Veți afla toate detaliile de la zboruri, reguli, teste, carantină și cum decurg în prezent lucrurile în Islanda + toate lucrurile frumoase de care au fost întâmpinați în această țară: vulcan, aurora boreala, curcubeu, cascade, munți, ghetari și plaje. Horia vă va arata și câteva imagini surprinse pe parcursul excursiei, va povesti și despre aparatura cu care a facut cadrele (în special despre cardurile Kingston Canvas React Plus) și va sta la dispozitie pentru orice întrebări veți avea. 

#Kingstoniswithyou

Cine este Horia Bogdan?

Am fost mereu extrem de pasionat de natură. Exact din acest motiv am și decis demult să mă fac biolog, iar mai apoi să mă specializez pe un grup de animale pe care nu toată lumea le îndrăgește – reptilele și amfibienii – fiindcă și ele au uneori nevoie de un avocat sau de un om de PR. După 13 ani de studii și lucru efectiv cu animalele, m-am gândit să iau o pauză. Nu voiam să mă rup nicidecum de natură, așa că m-am mutat 5-6 luni pe an în Tromso, Norvegia – peste Cercul Polar – unde lucrez ca ghid local și organizez tururi pentru aurora boreală și vizitarea fiordurilor. Când nu călătoresc, merg pe munte, mă uit diligent la marile premii de MotoGP și Formula 1 sau planific următoarele explorări ale naturii din alte colțuri ale lumii.

Horia Bogdan - NATURE & WILDLIFE PHOTOGRAPHER (GONORTH)

Premii: 

  • 2018 – Milvus Nature Photography Contest – castigator Grand prize
  • 2016 – Epson Pano Awards – medalie de bronz

Publicații în: 

National Geographic Traveler (RO), Digital Camera World (UK), Amateur Photographer (UK), Digital Photographer (UK), Digital SLP Photography (UK), PopPhoto (US).

 

Produse recomandate

Iată care au fost cele mai importante echipamente din trusa lui Horia Bogdan în călătoria lui în Islanda:

Ești curios să afli de la Horia Bogdan cum este să fotografiezi într-un ținut fantastic, unde gheața și focul se întâlnesc? Te așteptăm pe 13 mai, de la ora 20:00, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube F64. 

Ce întrebări ai pentru invitatul nostru? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.