Partenerii evenimentului Photo Story 2019 – De 18 ani devotați pasiunii tale!

Am dat startul la PhotoStory 2019 – De 18 ani devotați pasiunii tale! Descoperă întreaga agendă a evenimentului în acest articol

Înscrie-te aici, locurile sunt limitate!

Te poți înscrie până pe 30 septembrie. Tot atunci vom anunța participanții la eveniment!

Anul acesta, dezbaterea PhotoStory se va axa pe tematica Poți face bani din fotografie în 2019? Ne vom aminti despre începuturile pasiunii noastre pentru fotografie, cum a evoluat aceasta de-a lungul timpului și vom discuta despre cum va evolua fotografia în ultimii ani, odată cu dezvoltarea tehnologiei și a echipamentelor.

Invitații noștri  Bogdan MoldovanMihnea RatteDaniel și Ana Maria IlincaMarian Sterea și Ionuț Macri activează în zone diferite, astfel că vom avea ocazia să descoperim încotro se îndreaptă fotografia pe mai multe paliere.

Pe lângă aceste dezbateri, vei avea ocazia să testezi cele mai noi echipamente.

Brandurile care susțin acest eveniment sunt: SonyBenQCanonPanasonicEpsonKingstonSigmaAsusAcerAudio-TechnicaFujifilmGodoxElinchrom.

Partenery Photo Story 2019

Pentru a-ți face o idee mai concretă despre ce am pregătit pe 03.10.2019, începând cu ora 09:00 la The Ark (Strada Uranus, numărul 150), îți vom prezenta pe scurt toți partenerii.

Sony Moment

La prezentarea Sony, vei avea ocazia să testezi cele mai noi aparate full frame și obiective:

În plus, fotograful Marius Tudor ne va povesti cum să ne pregătim pentru acel “one great shot” în fotografia de nuntă.

BenQ

La Photo Story 2019, vei avea ocazia să testezi cele mai noi monitoare de la BenQ.

Panasonic Moment

Momentul Panasonic de la Photo Story 2019 include testarea gamei Lumix S, precum și prezentarea expoziției din Deșertul Atacama a fotografului Cătălin Beldea, vânătorul de eclipse.

Fujifilm Moment

Anul acesta, este primul an în care Fujifilm se alătură evenimentului Photo Story. Alături de Horia Stan, vei avea ocazia să descoperi mai multe despre realizările Fujifilm din ultimii ani, precum și despre planurile de viitor.

Asus Moment

La zona de testare a echipamentelor Asus te așteptăm cu monitoare din seria Pro Art, unde poți edita poze.

Acer

La Photo Story 2019, Acer te așteaptă cu cele mai noi laptopuri din gama Concept D, primele laptopuri dedicate editării pozelor.

Designul si editarea in 2D sau 3D sunt fluide, cu o gamă impresionantă de tehnologii puternice, în timp ce afisajul 4K UHD oferă precizie la nivel profesionist. La Photo Story 2019, vei avea ocazia să descoperi toate aceste lucruri în zona de editare Acer!

Canon

În zona Canon de la Photo Story 2019, vei avea ocazia să testezi cele mai noi aparate Canon, dar și o mulțime de obiective  compatibile cu  acestea:

De asemenea, dacă erai în căutare de un aparat nou, ți-am pregătit o super ofertă de UPGRADE! Până pe 10 octombrie, depui un aparat vechi sau pe care nu-l mai folosești în Consignație la F64 și beneficiezi de reduceri considerabile la aparatele Canon enumerate mai sus, oricare dintre ele în varianta body sau kit cu obiectiv!

Descoperă aici regulamentul campaniei.

Despre locație

The Ark

Vama antrepozite din București (cunoscută și sub numele Bursa Mărfurilor sau The Ark) este un monument istoric aflat pe teritoriul municipiului București, situat la intersecția străzii Uranus cu Calea Rahovei.

În 1898 se construiește Bursa Mărfurilor după planurile arhitectului italian Giulio Magni și inginerului Anghel Saligny.
Funcționând ca Vama Antrepozite între 1945 și 1990, clădirea a supraviețuit demolărilor masive din anii ’80  care nu au lăsat în picioare decât puține case din cartierul Uranus. După un incendiu de proporții în 1990, clădirea rămâne în ruină timp de 16 ani, copaci de 7 metri crescând în locul planșeelor odată pline de activitate.

Clasată monument istoric, exemplul de arhitectură industrială de odinioară a fost apoi cumpărat de investori privați, care l-au renovat prin biroul de arhitectura Re-Act Now Studio, arh. Mario Kuibuș între 2006-2008. De atunci poartă numele ‘The Ark’.

Etajele de jos și terasa găzduiesc diverse evenimente la intersecția între cultură și business, cele de sus fiind rezervate birourilor. Parterul și subsolul insumeaza o suprafață generoasă de aproximativ 1000 mp, perfect adaptabilă pentru organizarea diferitelor tipuri de evenimente precum: expoziții, concerte, conferințe de presă, lansări de produse, cocktailuri și petreceri pentru companii, etc.

Azero

Serviciul AZERO furnizează servicii de tipar, personalizare și print de mari dimensiuni, constituind un etalon de calitate și bune practici în domeniu. AZERO operează și serviciile MyPoster.

Glazurai

Glazurai este o insuliță de cofetărie pilot unde găsești prăjiturele care se topesc de dragul tău. Proiectul este lansat de Nicoleta Hrițcu și are la bază knowhow-ul Cuptorul Moldovencei împreună cu o porție generoasă de rețete culese de la localnici.

Komoder

În 2011, luna august se lansează siteul komoder.ro şi astfel se deschide oficial în România industria de fotolii şi scaune de masaj. Astfel se lanseaza în țara gama de fotolii Panasonic, Humantouch, iar în 2012 gama de fotolii japoneze Inada. Primul showroom şi birou Komoder se deschide în Cluj Napoca.

În 2013 Komoder devine dealer autorizat Inada, astfel că cele mai bune fotolii de masaj din lume ajung și în Romania. Tot în 2013 este lansată gama iRest şi alte modele celebre.

În 2014 se deschide cel de-al doilea showroom Komoder, dar în București. Magazinul se află pe Bulevardul Ghencea nr. 126-132. În câteva luni se mărește spațiul și ajunge cel mai mare magazin de fotolii de masaj din Bucureşti şi din România, Bulgaria, Italia şi probabil multe alte ţări.

Se deschid noi depozite în Bucureşti şi Braşov pentru ca toţi clienţii Komoder să beneficieze de livrare rapidă, sub 24 ore, uneori chiar mai puţin de 12 ore. Aproape toţi clienţii din Bucureşti beneficiază de livrare în mai puţin de 5 ore.

Tot în 2014 se lansează Komoder în Bulgaria, apoi ajunge în Timişoara, lângă Iulius Mall, în Galeria1. Ascultă vocea clienţilor şi merge spre ei. Toată zona vestică a ţării beneficiază acum de un magazin dedicat, cu fotolii de masaj.

În plus, la Komoder vei găsi întotdeauna manuale de utilizare pentru orice tip de fotoliu de masaj pe care l-ai achiziţionat.

Komoder s-a poziţionat din start ca promotor al industriei de fotolii de masaj din România.

Capra Noastră

Capra Noastră e berea artizanală veselă, făcută în Iași, care nu se ia de berea vecinului ci susține antreprenoriatul și artizanatul. Ea vrea să-şi ajute muşteriii să se împrietenească, să pună împreună idei și concepte din lumi diferite și să urască mai puțin. Berea noastră artizanală şi umorul ieşenilor sunt anume create să aducă oamenii împreună, să-i destrăineze.

Strunga Winery

Vinul creat la Strunga are o personalitate puternică, fiind un omagiu adus tradiției locurilor, într-o interpretare autohtonă inedită. Aceasta se relevă în conceptul vizual al sticlelelor, prin statuetele realizate de maestrul olar, Daniel Leș, care a adus în prim-plan prin creațiile sale Hora Trandafirilor de la Moldova, care își are originile la Strunga sau haiducii locului, din poezia lui Vasile Alecsandri-Strunga.

Coca-Cola

Coca-Cola este un brand care a reușit mereu să aducă oamenii împreună, oferindu-le de-a lungul timpului nu doar simple produse, ci adevărate experiențe, surprizantoare și relevante. În spiritul acestei misiuni, inovăm permanent, în linie cu preferințele consumatorilor noștri. Prin Coca-Cola Specialty, mizăm pe două atribute puternice: readucerea în prim plan a sticlei retro și cele 3 combinații de arome neașteptate care oferă un gust original și contemporan.


Te-am convins? Atunci profită de ultimele zile de înscrieri și ne vedem pe 3 octombrie!

Înscrie-te aici, locurile sunt limitate!

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.