Câștigătorii concursului Despre ce e primăvara ta?

În perioada 8 – 22 martie 2021 s-a desfășurat concursul Despre ce e primăvara ta. Primăvara este anotimpul renașterii. Peisajul odată mohorât, brusc, se bucură de o explozie de culori, ideală pentru a fi surprinsă de aparatele foto de pretutindeni. Primăvara este perioada din an în care ne amintim de toate motivele pentru care avem speranță. Totodată, la începutul ei sărbătorim femeile, caracterul lor complex, care nu poate fi sintetizat într-un singur cuvânt. Înainte de calendarul gregorian, anul nou nu începea în ianuarie, ci în martie, pentru a sărbători echinocțiul de primăvară. Participanții la concurs ne-au arătat despre ce e primăvara lor.

În perioada 22 – 28 martie, a avut loc jurizarea acestui concurs.

Iată care sunt câștigătorii:

(c) Cristina Venedict - Mistery in harmony

Compozițtie din două cadre. În prim plan sunt florile cu copacul - fotografie din luna mai 2019, iar a doua fotografie este cea cu căprioara și fundalul din spatele acesteia - fotografie din octombrie 2016. Prima fotografie am făcut-o în Scoția, într-o plimbare în căutare de locuri frumoase, într-un loc pe care l-am văzut de pe șosea, din depărtare - un deal colorat în violet de la o explozie de flori. Atât sub soare cât și în pădure era plin de ele, că îmi era greu să pășesc fără să le calc. A doua fotografie este una dintre cele mai dragi mie, surprinse într-o dimineață friguroasă și cețoasă din Londra, în parcul Richmond, gazda unui număr impresionant de căprioare și cerbi, precum și multe alte animăluțe cum ar fi rățuște mandarine.

Tibi Victor
(c) Tibi Victor - Codru de basm

Premiul III - Kit 2 carduri Canvas React Plus 128GB (1x SD + 1x microSD) - Dia Stancu

(c) Dia Stancu - O nouă viață înflorește
(c) Elena Krujit - Miroase a primăvară

Fiecare floare este rodul acțiunilor noastre, ceea ce ne identifică pe noi ca indivizi unici.

Teodora Stanciu

Mențiunea III - o pereche de casti wireless Panasonic HF520 - S Alexa

Primăvara înseamnă renaștere. Floarea de culoarea focului simbolizează flacăra care ne arată ieșirea din întunericul iernii spre lumina primăverii și care ne dă speranța renașterii, unui nou început.

S Alexa
(c) S Alexa

Urmărește site-ul de Concursuri F64, abonează-te la Blog-ul și Newsletter-ul F64 și fii cu ochii pe noi!
Periodic lansăm noi provocări fotografice cu premii incitante!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.