Islanda 2021, prin obiectivul lui Horia Bogdan

Pe data de 13 mai a avut loc evenimentul LIVE Islanda 2021, prin obiectivul lui Horia Bogdan.

Horia Bogdan ne-a povestit  despre ultima tura foto GoNorth în Islanda, pe care a făcut-o alături de Dorin Bofan și alte 6 persoane, în perioada 17-24 Aprilie. Am aflat toate detaliile de la zboruri, reguli, teste, carantină și cum decurg în prezent lucrurile în Islanda + toate lucrurile frumoase de care au fost întâmpinați în această țară: vulcan, aurora boreala, curcubeu, cascade, munți, ghetari și plaje. Horia ne-a arătat și câteva imagini surprinse pe parcursul excursiei, ne-a povestit și despre aparatura cu care a facut cadrele (în special despre cardurile Kingston Canvas React Plus) și ne-a stat la dispozitie pentru toate întrebările.

A fost o tură foto organizată de Go North. Pe lângă ghețari, cascade, munți, plaje de nisip negru, am mai văzut un vulcan activ, ultima auroră mare. Am stat acolo 7 zile, ne-am tot mutat cu cazarea și cu locațiile de fotografiat ca să acoperim întreaga coastă sudică a Islandei.

Horia Bogdan

#Kingstoniswithyou

De ceva timp trebuia să îmi fac upgrade la carduri, iar cei de la Kingston mi-au oferit să testez Kingston Canvas React Plus. Pentru fotografie, sunt carduri excelente. Am avut și un micro SD pe care l-am folosit într-o dronă a unuia dintre participanți. Pe lângă aceste carduri SD, am avut și un flash drive. În trecut, mergeam în toate turele foto cu hard disk extern. Un astfel de stick poate înlocui un întreg hard disk extern. Am avut și un workflow station. Mă ajută să fac back-up, să lucrez pe mai multe cadre. E ca un mega-controller extern. În timp ce eram în tura foto, puteam oricând să facem back-up de pe cardurile mai multor participanți. Rata de transfer, atât a cardului pe care l-am primit, cât și a flash-ului, este super ok.

Ce conține trusa lui Horia Bogdan

Poți urmări întreaga prezentare aici:

Tu ce destinații fotografice ai dori să vizitezi? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.