Ai 3 motive ca sa participi la cursul de construire a unui website de portofoliu

Postat de: F64 F64

De-a lungul timpului, posibilitatile de a-ti crea o galerie foto online si de a impartasi fotografiile tale unui public din ce in mai larg au crescut si s-au diversificat tot mai mult. Secolul XXI a adus o schimbare de atitudine in ceea ce priveste promovarea si prezentarea pasionatilor de fotografie iar cei care  doresc sa-si realizeze un portofoliu online, sigur s-au confruntat adesea cu intrebari de genul:

  • Ce sa aleg: un blog foto sau un website de portofoliu bine structurat?
  • Cum imi pot lansa cat mai usor un site de tip portofoliu?
  • Oare cum fac sa pot fi gasit mai usor de Google sau de alte motoare de cautare?

Pornind de la aceste premise, iti propunem la inceput de 2017, alaturi de Dan Moruzan, cursul “Portofoliul online al fotografului: construieste un website pornind de la ZERO”.

Absolut toti fotografii straini care se respecta au un site propriu in care isi prezinta, pe langa portofoliul general si proiectele fotografice cele mai importante.
Pe langa fotografie, un fotograf modern trebuie sa cunoasca destul de bine un program de editare (Photoshop si/sau Lightroom), precum si cateva metode de marketing online. Un site personal este sau mai bine zis ar trebui sa fie cartea de vizita a unui fotograf. La fel de important este ca acest site sa fie mereu adus la zi si legat de alte site-uri, cum ar fi Facebook.
Cursul nostru va propune sa construiti singuri propriul site in care vor intra cele mai bune fotografii ale voastre. Portofoliul fotografic merita un loc special de prezentare si acesta este site-ul personal! (Dan Moruzan)

Care sunt cele 3+ motive de a participa la acest curs?

  • inveti cum sa-ti construiesti singur site-ul, cu minime cunostinte de operare, o solutie mult mai simpla si mai ieftina decat pare
  • vei detine controlul complet asupra designului si continutului din site
  • iti vei realiza site-ul asa cum doresti si vei opera orice modificare extrem de rapid, fara a necesita ajutorul unui specialist

In plus, dincolo de teorie, toti cursantii vor exersa parctic cele povestite, punand bazele viitorului website de protofoliu chiar din sala de curs. Mai mult, vor parcurge si o serie de notiuni initiale de SEO: cuvinte cheie pentru site, cuvinte cheie pentru postari samd.

website

 

Despre Dan Moruzan trebuie sa stii ca este fotograf amator din anul 2010 iar site-ul personal www.danmoruzan.ro dateaza din 2009 si a fost schimbat complet (ca platforma, design si portofoliu) de minimum 3 ori in decursul timpului.
Dan este autor al mai multor site-uri, printre care cel al grupului de fotografie PhotoTeam Romania sau al concursului Ziua Fotografiei de Strada.

Urmareste cursurile F64 si de Black Friday!

 

 
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top