Fotografii de la Revolutia Romana

La 24 de ani de la Revoluția Română din decembrie 1989, am făcut o selecție a unor fotografii care rămân mărturie pentru acele zile ale schimbării. Chiar dacă diferă ân abordare, toate fotografiile de atunci pot fi considerate documente ale acelor evenimente care au transformat radical România.

Dacă aveți fotografii realizate în decembrie 1989 și doriți să le publicați, vă invitam să le împărtășiți cu noi, la următoarea adresa email: blog@f64studio.ro

Mai jos puteți urmări o selecție de fotografii realizate de fotografi români în timpul Revoluției: Andrei Pandele, Andrei Iliescu, Paul Agarici, Dinu Lazar, Radu Sigheti, Marian Bohus, Eduard Schneider, Ilie Bumbac.

Fotografii de la Revoluția Română realizate de Andrei Pandele

Fotografii din decembrie 1989 realizate de Andrei Iliescu

Fotografii de la Revolutia Romana realizate de Paul Agarici

Fotografii din decembrie 1989 realizate de Dinu Lazăr

Fotografii din decembrie 1989 realizate de Radu Sigheti

Fotografii din decembrie 1989 realizate de Eduard Schneider

Fotografii de la Revoluția Română realizate de Ilie Bumbac

Fotografii de la Revoluția Română realizate de Marian Bohus

Alți fotografi au mai citit și:

12 Comments

 • Nu am luptat in 89 dar facem parte din generatia care va purta o alta revolutie. Totul pentru tara

 • Am luptat in '89 am luptat in 2017 si vom lupta in continuare pentru valorile si pentru tara noastra, Romania!

 • […] foto: Andrei Pandele, blog.f64.ro […]

 • […] Foto: Radu Sigheti via blog.f64.ro […]

 • Buna ziua, va rog sa ne trimiteti un email cu aceasta solicitare la blog@f64studio.ro si vom incerca sa luam legatura cu autorul fotografiei.

 • Salut,
  Da-le un email celor de la f64 si sigur vor incerca sa te ajute.

 • In poza nr.9 apar si eu in multimea de la "Gradinita", in 21 Dec. Cum pot sa intru in posesia ei? Pentru mine reprezinta o amintire deosebita, dar nu poate fi descarcata, intaleg din motive de drepturi de autor. E vorba despre o singura poza, cu valoare personala, cum ma puteti ajuta.

 • Imi puteti spune unde a fost facuta fotografia nr 7 din prima serie? O data ar ajuta. Multumesc!

 • […] Fotografie: Dinu Lazar, Andrei Pandele, Paul Agarici. Mai multe poze cu Revolutia din Decembrie 1989 gasesti aici. […]

 • Greseala vietii lor!!

 • O fotografie face cat o mie de cuvinte.

 • Felicitari din toata inima tuturor acestor mari fotografi. Ar merita o expozitie de grup cu acest eveniment. De exemplu la Biblioteca Nationala, pe gardul de la Muz mun Bucuresti, pe gardul de la Muzeul de arta, la Universitate – pe platou, la Metru – Unirii si cate alte locuri….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.