Fuji X-S1, un super zoom

Face parte din clasa bridge, are zoom-ul optic este de 26X, senzor CMOS EXR, un body cu alura de DSLR. A fost lansat astazi de o companie care ne surprinde cu tehnica de calitate si setari avansate pe fiecare model de camera pe care il produce.
Va spunem ca aceasta camera poate fi un candidat serios pentru fotografii care vor performanta in trusa foto si o greutate mai mica de pus pe umar, o data cu rucsacul de drumetii. Nu ati ghicit inca? Ei bine, surpriza vine din partea companiei Fuji iar litera lipsa este S, Fuji X-S1. Un nume care poate concura cu succes prezentarea eroului James Bond. Din sarmul aparatului fac parte cei 12 megapixeli, diafragma f/2.8 – f/11 pe wide si f/5.6 – f/11 pe tele. Stiu, ati vrea si un pic de fotografie macro: focalizarea se face de la aproximativ 1 cm. Nu este lumina in jur. Nici o problema, camera care incepe cu litera X are un ISO maxim de 12800.
Sunt X-S1, Fuji X-S1. si voi fi disponibil in curand in vitrina F64. Va tin la curent pe Blog, Google+Twitter si Facebook. Sa (ne) fotografiem cu bine!

Alți fotografi au mai citit și:

4 Comments

  • l_am studiat fff mult poze cu ap de marca mult supra evoluate asta vorba vine incomparabil cu mult peste cele amintite un aparat scump dar care asi merita pretul cu brio si un sfat nu o sa gasiti aparatul perfect nici odata……

  • Sa il vedem ce face la deschiderea de 24 (distorsiuni sau nu) precum si la fotografia de noapte.
    Daca depaseste aceste obstacole cu succes, va fi (sigur) o optiune pentru multi amatori de fotografii frumoase.

  • sunt tare curios cum s-ar comporta comparativ cu un dslr tot de 12 Mpx…ceva gen Nikon D90

  • Era și momentul pentru un urmaș al lui S6500/S9600 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.