CES 2017: Fuji XP120 noua compactă de la Fujifilm

Într-o lume dominată din ce în ce mai mult de camerele de “acțiune”, Fujilm lansează la CES 2017 un nou aparat foto compact rezistent la apă și praf, Fuji XP120, continuând seria cu care deja ne-am obișnuit și vine cu un senzor BSI-CMOS de 16MPx, un obiectiv cu zoom optic 5x (28-140mm) și filmare Full HD, toate într-un aparat care funcționează atât pe pârtia de ski deoarece rezistă până la -10°C, sub apă, până la o adâncime de 20m, prezintă o rezistență la șoc până la 1.75m și rezistență la praf.
ces compact
Noul Fuji XP120 vine cu senzorul BSI-CMOS de 16.4 mergapixeli, lentile FUJINON cu zoom optic de 5x începând de la 28mm și un ecran LCD de 3 inch 920K-pct, antireflexie care îți permite să vizualizezi fotografiile făcute chiar în lumină foarte puternică sau sub apă. Toate acestea nu pot decât să pună în valoare tehnologia unică de reproducere a culorilor de la Fujifilm, într-un corp compact cântărind doar 203g. Astfel, această cameră de acțiune este ideală pentru situații diverse de fotografiere.
ces compact
XP120 este destinat folosirii în exterior și poți fi sigur că nu-l vei scăpa prea ușor din mână în timp ce surprinzi cadre îndrăznețe datorită grip-ului foarte bine construit. În plus, mecanismul dublu de blocare al bateriei și rezistența ridicată la șoc și intemperii, îl face pe Fuji XP120 aparatul ideal pentru copii.

 

Senzorul de imagine foarte performant promite imagini sharp, de o calitate profesională chiar și în lumină scăzută, iar noua funcție “Cinegraph” care-ți permite să realizezi fotografii care conțin și elemente în mișcare îți lasă impresia că timpul stă pe loc în anumite zone, dându-ți astfel, un imbold de exprimare artistică.
ces compact

Alte funcții notabile sunt:

  • Burst mode-ul pînă la 10fps
  • Filmare HD (1920×1080) la 60fps și timelapse
  • Conectivitate Wi-fi împreună cu “Smartphone Transfer” care-ți permite să descarci creațiile direct pe telefon sau tabletă fără complicații.
  • Include baterie și card de memorie
  • Interval Timer Shooting (poate fi setat la 10 minute, 5 minute, 60 de secunde, 30 de secunde și 15 secunde)
  • Remote Shooting – te ajută să controlezi camera de la distanță prin telefon
  • Conectare la televizor sau calculator prin HDMI
  • Funcția Motion Panorama 360 te ajută să surprinzi panorame impecabile
  • Funcția Advanced Filter îți pune la dispoziție 11 filtre deosebite – Toy Camera, Miniature, Pop Color, Cross Screen, High Key, Low Key, Dynamic Tone, Soft Focus, Fisheye, Partial Color și Sketch. Iar în timpul filmării ai posibilitatea de a alege dintre 7 filtre – Toy Camera, Pop Color, High Key, Low Key, Fisheye, Partial Color și Sketch.

[products ids=125033095]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *