Noutăți de la Panasonic: Lumix FZ1000 II

Panasonic a prezentat pe 18 februarie 2019 în cadrul Panasonic Convention 2019, evenimentul pe care îl organizează anual în această perioadă, două noi aparate foto din gama Lumix, respectiv FZ1000 II.

Panasonic Lumix FZ1000II

Lumix FZ1000 II este un aparat foto pentru orice ocazie, încorporând un senzor de mari dimensiuni (1 inch) și un obiectiv cu zoom optic de 16x. Aceasta camera bridge perfectă pentru fotografii amatory și entuziaști. Obținerea fotografiilor de calitate, într-o gamă variată de condiții, este foarte ușoară, datorită specificațiilor tehnice concepute pentru a te ajuta să fotografiezi cele mai bune cadre. Pentru situațiile în care viteza este esențială, te poți baza pe FZ1000 II, în timp ce funcțiile foto și video 4K oferă un plus de flexibilitate. Folosește ecranul posterior rabatabil sau ocularul (Live View Finder) de înaltă rezoluție pentru a compune fotografiile în modul cel mai bun pentru tine!

Panasonic Lumix FZ1000II

Puternic și versatil! Noul Lumix FZ1000 II – aparatul foto pentru orice ocazie

 • Senzor mare cu sensibilitate de 1 inch
 • Obiectiv rapid LEICA* DC VARIO-ELMARIT de 16x
 • Ocular de înaltă rezoluție

FZ1000 II este echipată cu cele mai bune specificații de care aveți nevoie pentru fotografiere. În centrul camerei se află un senzor MOS mare, foarte sensibil, de 1 inch și având rezoluție de 20,1 megapixeli, care încorporează un raport ridicat semnal-zgomot. Cu alte cuvinte, este opțiunea ideală pentru capturarea imaginilor clare, indiferent de nivelul de lumină. Obiectivul cu zoom optic 16x vă garantează un echivalent al camerei de 35mm de 25-400mm, fiind perfect pentru fotografii scenice ale subiectelor aflate la distanță. Noua funcție integrată Zoom Compose Assist vă asigură că nu pierdeți subiectul atunci când dispare brusc din cadru. O apertură largă de f/2,8-4,0 este disponibilă pentru a crea fundaluri superbe, cu aspect încețoșat, în timp ce o nouă apertură minimă de f/11 este utilă pentru fotografii de peisaj cu un grad ridicat de detaliere.

Panasonic Lumix FZ1000II
Alte specificații suplimentare cuprind și:

 • OIS+ (stabilizator optic al imaginii) hibrid pe 5 axe pentru acompensa tremurul mâinii, pentru fotografii extrem de clare la orice 1distanță focală
 • Stiluri foto inclusiv noul mod L.Monochrome D pentru imagini monocrome remarcabile
 • Bluetooth Low Energy (4.2) și conectivitate Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n) pentru partajare imediată via Panasonic Image App
 • Durata de viață a bateriei durabilă cu AC- sau USB Power Charging mobil

Panasonic Lumix FZ1000II

Importalizați fiecare clipă cu LUMIX FZ1000 II

 • Operare rapidă și autofocus Light Speed
 • Fotografiere în rafală la viteză mare
 • Foto și video 4K pentru a surprinde cele mai rapide mișcări
 • Pentru a completa senzorul de înaltă sensibilitate, FZ1000 II a fost echipat cu cu un auto-focus ultra-rapid de aprox. 0.09 secunde. O rafală de 12fps (AFS), plus un declanșator (electronic) de mare viteză de 1/16000 secunde completează pachetul
 • Abilitățile 4K faimoase ale Lumix vă ajută să surprindeți momentul chiar și în situații dificile. Momentele pasagere pot fi capturate cu o viteză formidabilă de 30 de cadre pe secundă, oferindu-vă opțiunea de a alege apoi cel mai bun cadru. Noua funcție de auto-marcare vă ajută să găsiți cel mai bun cadru rapid și cu ușurință
 • Alte funcții 4K captivante includ Post Focus, Focus Stacking și posibilitatea de a combina imagini multiple pentru un efect amuzant de “fotografii secvențiale”
 • Videografii entuziaști înregistrează incredibil de ușor, QFHD de rezoluție înaltă cu 3840×2160 pixeli la 30/25/24p

Panasonic Lumix FZ1000II

Design perfect

Ergonomia FZ1000 II a fost gândită astfel încât utilizarea acestui aparat să devină o experiență confortabilă. Un ocular OLED (Live View Finder) de mare viteză și precizie ridicată de 0,39 inch are o rezoluție de 2.360k-puncte și o capacitate de mărire de 0,74x. Punctul de perspectivă de 20mm asigură o vizibilitate ridicată – chiar și pentru fotografii purtători de ochelari. În același timp, monitorul posterior de 3,0inch, 1.50Mk-puncte și unghi liber include o funcție de comandă tactilă și poate fi rotit cu 180 grade în laterală și 270 grade în sus și în jos pentru a realiza fotografii din orice unghi imaginabil. Comenzile intuitive, inclusiv un sistem de cadrane duble și 13 butoane de funcții vă aduce tot ce aveți nevoie la îndemână.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor profesionale şi a echipamentelor industriale.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.