Ce poți găsi pe blogul F64?

Postat de: F64 F64

Fotografia atât ca pasiune, cât și ca meserie, presupune o incursiune în a privi în permanență, a asculta și a învăța să vezi, iar fotograful, mai ales dacă este cu adevărat pasionat, nu va termina această călătorie nicicând. Iar ăsta e tot farmecul. Toți fotografii continuă să fie „elevi” , chiar și fotografii profesioniști și mentorii pe care cu toții îi urmăm sau admirăm. A fi fotograf înseamnă a fi în căutarea de a captura și de a transmite mai departe ceva mai interesant și mai încărcat de sens, de la cadru la cadru. Cu toții aspirăm.

a aspira = (fig.) a năzui, a tinde (spre), a viza sau a căuta în mod ambițios. (< fr. aspirer, lat. adspirare)

Pornind de la aceste premise, ne străduim de ceva vreme să adunăm pe blogul F64 cât mai multe dintre resursele educaționale sau de interes pentru orice fotograf, fie el amator sau profesionist. De la știri și noutăți de ultimă oră, la articole dedicate pe anumite genuri fotografice, tutoriale, prezentări de proiecte, materiale ce țin de istoria fotografiei, biografii ale unor fotografi, prezentări de cărți și filme, evenimente și concursuri din domeniu, interviuri și până la review-uri ale diverselor echipamente foto-video, fie că vorbim de aparate, obiective, camere de acțiune, accesorii sau gadgeturi diverse.

În acest material ne dorim să îți atragem atenția asupra principalelor categorii de articole pe care le vei găsi la noi, fiind totodată deschiși la feedback și sugestii, astfel că te invităm să comentezi cu încredere dacă ai ceva să ne transmiți.

#1 Știri și noutăți din domeniu

Fie că furnizorii anunță un nou vârf de gamă, obiective, accesorii sau update-uri de software pentru produsele pe care le deții, sunt mari șanse să găsești acea informație pe blogul F64. De asemenea, anunțurile despre evenimentele sau concursurile organizate de diverse cluburi, asociații, școli sau festivaluri de fotografie vor fi la loc de cinste în această rubrică, menită să te țină la curent cu ultimele noutăți și activități din domeniu.

#2 Tutoriale și sfaturi foto