Sigma lansează noul obiectiv 50mm F/1.2 pentru Sony și Panasonic

Deschidem cortina pentru un nou obiectiv din seria SIGMA ART cu F1.2. Noi orizonturi creative, măiestrie fotografică dincolo de convențional.

Sigma 50mm F1.2 DG DN ART Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony E

Sigma 50mm F1.2 DG DN ART Obiectiv Foto Mirrorless Montura L

Cel mai ușor din clasa sa * ― Diafragmă maximă luminoasă F1.2 și cel mai înalt nivel de claritate din linia SIGMA Art.

Linia SIGMA Art a oferit de-a lungul timpului multe surprize și noi oportunități de expresie artistică, dar acum SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art este aici pentru a depăși standardele. La proiectarea obiectivului, SIGMA s-a concentrat pe puterea descriptivă (capacitatea obiectivului de a reproduce clar detaliile fine) care este perfect utilizabilă încă de la cea mai largă deschidere a diafragmei, și pe portabilitate, ce permite demonstrarea performanței ridicate în orice domeniu. 

În ceea ce privește redarea imaginii, SIGMA a obținut o performanță mare a rezoluție de la deschiderea maximă a diafragmei pe întregul interval de focalizare, oferind în același timp un bokeh mare și frumos la F1.2. În plus, construcția avansată a lentilelor și designul mecanic sofisticat au permis micșorarea numărului de elemente, rezultând un corp semnificativ mai compact și mai ușor.

Obiectivul este, de asemenea, echipat cu o gamă completă de funcții potrivite pentru uz profesional, inclusiv AF de înaltă precizie folosind cel mai recent HLA (Motor Liniar cu răspuns ridicat) care reduce volumul, oferind în același timp performanțe ridicate. Sperăm că utilizatorii se vor bucura de superbul obiectiv din gama Art cu  F1.2, care va transforma experiența de fotografiere în ceva deosebit.