Eveniment gratuit: City Photowalk, cu Ricoh GR și Antonio Pisani

6 aprilie 2024: Descoperă arta fotografiei urbane, cu F64 și Ricoh, alături de Antonio Pisani
Locație: Atelier 44, București, între 11:00 - 15:30

Descoperă arta fotografiei urbane și de stradă cu Ricoh & Pentax, alături de Antonio Pisani, în București! Vei experimenta un workshop de fotografie urbană / de stradă, unde vei explora seria de camere Ricoh GR. Sesiunea teoretică va avea loc la Atelierul 44 din București, iar ziua va consta în:

– O prezentare și o discuție la cafea/ceai
– O sesiune de fotografie de stradă cu camere Ricoh
– Un concurs foto
– Pauză de masa (pe cont propriu, după preferințe) (între 13:00 – 13:45)
– Selectarea câștigătorilor
– Concluziile zilei

Despre Antonio Pisani

Antonio a crescut în Italia, alături de o familie compusă din fotografi și profesori, având șansa de a fi în jurul unui mediu creativ încă de la naștare, fapt ce l-a ajutat ulterior să își dezvolte abilitățile de fotograf. 

Călătoria în domeniul fotografiei l-a determinat să lucreze în industrie pentru mai mult de două decenii. 

De-a lungul carierei, acesta a trăit în mai multe orașe din Marea Britanie, unde a avut ocazia de a susține majoritatea proiectelor naționale și internaționale. 

Scopul lui Antonio este de a crea imagini remarcabile și de a evidenția complexitatea și dinamica mediului în care trăim. 

Ricoh este de peste 80 de ani, unul dintre cele mai mai branduri din domeniul printingului și al fotografiei. Încă din anul 1987, brandul a fost un pioner constant în procesul de automatizare, contribuind la modul în care oamenii lucrează, imbunătățind constant tehnologiile optice și de prelucrare a imaginilor. În prezent, Ricoh oferă suport pentru 1.4 milioane de companii din întreaga lume, ajutându-le să implementeze cele mai importante tehnologii care să contribuie la satisfacerea nevoilor clienților.

Aparate pe care le vei putea testa în cadrul turei foto

Ricoh GR IIIx Aparat Foto Compact 24.2MP Full HD Urban Edition + CASE

Ricoh GR IIIx Aparat Foto Compact 24.2MP Full HD Negru

Ricoh GR III Diary Edition Aparat Foto Compact 24.2MP

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • Trebuie sa spun ca in primul rand va multumesc, iar tot in primul rand ca imi e greu sa spun al doilea rand, evenimentul a fost atat de dinamic si misto, uplifting chiar, Multumesc Antonio, Bogdan si Cristina 🤘❤️

    • Îți mulțumim pentru feedback, Cezar!

      Te așteptăm și la turele următoare!

  • Multumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.