Review card Sony SF-G SDXC 64 GB PROFESSIONAL, cu Doru Iacovescu

Postat de: F64 F64

Review card Sony SF-G SDXC 64 GB PROFESSIONAL, cel mai rapid card SD.

Am primit acest card pentru a testa o cameră video capabilă să scrie în mod constant cu 150 MB/S. Este cel mai rapid card SD din lume la ora actuală, dar asta nu este tot; pe lângă viteza de scriere este foarte important să te poți baza pe el, să scrie fără erori și să păstreze viteza de scriere constantă.

sony

Cardurile SD au o dimensiune foarte mică, asta le face vulnerabile în cazul unor șocuri mecanice. Sony surprinde incă o dată și în această privință, reușind să facă acest card rezistent la apă și la șoc.

Am testat acest card în cititorul USB 3.0 tot de la Sony și am obținut viteze de scriere de 253MB/S, ceea ce poate acoperi înregistrările video 4k 50P 4:2:0, dar și fotografierea în mod rafală un timp îndelungat.

Prețul nu este nici el de neglijat, dar având vedere faptul că acest card poate scrie la viteze foarte mari, el este o investiție pe termen lung. Când pui in balanță siguranța datelor, faptul că este rezistent la apă și șoc, iți dai seama că prețul este foarte bun. Alternativa acestui card sunt doar SSD urile, dar ele necesită un alt workflow ce implică alte costuri.

Aplicația File Rescue de la Sony este disponibilă gratuit pentru posesorii acestor carduri.

Cititorul de card Sony MRW-S1