Ai 3 motive ca sa participi la cursul de construire a unui website de portofoliu

Postat de: F64 F64

De-a lungul timpului, posibilitatile de a-ti crea o galerie foto online si de a impartasi fotografiile tale unui public din ce in mai larg au crescut si s-au diversificat tot mai mult. Secolul XXI a adus o schimbare de atitudine in ceea ce priveste promovarea si prezentarea pasionatilor de fotografie iar cei care  doresc sa-si realizeze un portofoliu online, sigur s-au confruntat adesea cu intrebari de genul:

  • Ce sa aleg: un blog foto sau un website de portofoliu bine structurat?
  • Cum imi pot lansa cat mai usor un site de tip portofoliu?
  • Oare cum fac sa pot fi gasit mai usor de Google sau de alte motoare de cautare?

Pornind de la aceste premise, iti propunem la inceput de 2017, alaturi de Dan Moruzan, cursul „Portofoliul online al fotografului: construieste un website pornind de la ZERO”.

Absolut toti fotografii straini care se respecta au un site propriu in care isi prezinta, pe langa portofoliul general si proiectele fotografice cele mai importante.
Pe langa fotografie, un fotograf modern trebuie sa cunoasca destul de bine un program de editare (Photoshop si/sau Lightroom), precum si cateva metode de marketing online. Un site personal este sau mai bine zis ar trebui sa fie cartea de vizita a unui fotograf. La fel de important este ca acest site sa fie mereu adus la zi si legat de alte site-uri, cum ar fi Facebook.
Cursul nostru va propune sa construiti singuri propriul site in care vor intra cele mai bune fotografii ale voastre. Portofoliul fotografic merita un loc special de prezentare si acesta este site-ul personal! (Dan Moruzan)