ATEM SDI Live Production Workshop, cu specialiștii Blackmagic Design

Află cum să îmbunătățești livrarea creativă a producțiilor tale live, folosind fluxuri de lucru profesionale bazate pe arhitectura SDI simplu de utilizat. Cu intrări și ieșiri video avansate și capacitatea de a lucra la distanțe mai mari, gama ATEM Mini SDI de switchere video portabile este perfectă pentru toate tipurile de content video. Alături de camerele de platou Blackmagic Studio 4K Pro, îți permite să creezi sistemul perfect de producție live.

Te invităm pe 25 octombrie 2022, de la ora 14:00, la un workshop offline dedicat acestei teme, ce va avea loc în Sala F64 din București, strada Bucovina 2B!

Ce trebuie să ai în vedere

Data

25 octombrie

Ora

14:00 - 17:00

Unde ne vom întâlni?

București, strada Bucovina 2B

Eveniment

Gratuit

Participanții la acest eveniment vor beneficia de o reducere la produsele selectate Black Magic!

Mai multe despre eveniment

Producția de evenimente și streaming live este un domeniu în continuă creștere în industria video de astăzi. Echipamentele și fluxurile de lucru Blackmagic Design satisfac perfect nevoile profesioniștilor, prin fiabilitate și accesibilitate. 

Adăugarea conectivității SDI la gama incredibil de populară de modele ATEM Mini asigură clienților o conexiune profesională. 

Acest atelier practic de 3 ore te va ajuta să înțelegi atât fluxul de lucru tehnic cât și oportunitățile creative ale acestor produse. Participând la acest workshop, vei afla cunoștințe valoroase pe care le poți folosi pentru a îmbunătăți calitatea producțiilor tale live. 

Agenda evenimentului

În cadrul acestui workshop, vei afla care este timpul real al proiectării și construirii unui sistem de producție live care include:

  • Înțelegerea ATEM SDI
  • Avantajele utilizării SDI în loc de HDMI pentru fluxurile de producție live
  • Diferențele de model și caracteristici între camerele Blackmagic Studio Camera 4k
  • Beneficiile camerelor ATEM SDI și Studio Camera atunci când sunt utilizate împreună
  • Cum poate fi utilizat CAT6a pentru a alimenta camera și pentru a furniza video și audio folosind un singur cablu
  • Cum să utilizezi înregistările ISO ale fiecărei intrări pentru postproducție cu DaVinci Resolve
  • Opțiuni de encodare în live streaming cu modelele ATEM SDI

Evenimentul va dura 3 ore și include o pauză de 15 minute la jumătatea atelierului. La final, poți adresa lectorului întrebări. Workshopul va fi susținut de un specialist în vânzări de la Blackmagic Design.

Workshop-ul se va desfășura în limba engleză, un reprezentant F64 va fi prezent pentru a facilita transmiterea informatiilor către participanți.

Produse în focus

Vrei să îmbunătățești livrarea creativă a producțiilor tale live? Te așteptăm pe 25 octombrie, începând cu ora 14:00, la acest eveniment!

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • mare pacar ca nu se transmite live pe un link undeva …..vorbim de producție live dar ne intanim fizic …..

    • Bună ziua. Furnizorul și-a dorit un eveniment de tip offline, pentru interacțiune directă, networking și alte beneficii pe care le poate aduce un astfel de eveniment. Noi vom încerca să înregistrăm sesiunea și să o urcăm ulterior pe canalul de Youtube F64.

      • Nu ar fi rau totusi pe viitor sa existe si live stream, de la astfel de evenimente. Mi-as dori din suflet sa particip acolo, insa nu pot zbura peste oceane. 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.