Cea mai bună configurare a echipamentelor de live streaming pentru școli

În contextul actual, atât școlile cât și universitățile au nevoie de echipamente de live streaming pentru învățarea la distanță. Acest flux live deschide o serie de oportunități pentru comunitățile școlare. Școala online nu exclude sudarea acestei comunități.

Odată ce aceste videoclipuri live sunt create, acestea pot fi stocate și re-expuse în funcție de nevoi. Cu puțină planificare și cercetare, transmisia în direct poate deveni un element esențial în strategia de conținut pentru școli și universități.

Transmiterea în direct – necesară pentru învățarea la distanță

Unele școli au stabilit deja programe de învățare de la distanță. Un lucru este sigur, live streamingul va juca un rol important chiar și dincolo de această criză.

Producția de videoclipuri este mai simplă ca niciodată cu echipamentul disponibil astăzi. Videoclipurile nu trebuie să fie complicate pentru a fi eficiente și există o varietate de echipamente ușor de operat, accesibile.

Telefoanele mobile

Orice smartphone modern are capacitatea de a înregistra videoclipuri de înaltă calitate. Telefoanele sunt de asemenea un echipament video mobil, astfel încât acestea pot fi transportate cu ușurință în diverse locuri.

Camere web

Cântărind puțin și ușor de transportat, camerele web sunt accesibile și oferă posibilitatea de a realiza videoclipuri mai de calitate decât cele filmate cu telefonul mobil. De asemenea, oferă un nivel suplimentar de stabilitate. O cameră web poate fi o alegere bună pentru școala online.

Recomandarea noastră:

Mevo Start Camera Live Streaming Ultraportabila

Camere HDMI

Acestea costă mai mult, dar sunt unele dintre cele mai bune instrumente disponibile pentru producerea de videoclipuri. Ele oferă o mulțime de funcții de control manual pentru a produce exact fluxul live pe care vi l-ați imaginat. Acestea vor necesita un echipament suplimentar, numit card de captare, în scopul de a transmite în direct.

Recomandarea noastră:

Panasonic HC-V770 Camera Video Full HD Zoom Optic 20x

Sunetul

Calitatea sunetului este un element vital pentru producția video. Chiar și cu cel mai captivant videoclip calitatea slabă a sunetului poate avea un efect major pentru spectatori.

Ansamblurile școlare în spații mari, cu ecouri, cum ar fi sălile de sport sau auditoriile necesită o acustică excelentă.

Recomandarea noastră:

Audio-Technica ATR3350xiS Lavaliera

Opțiuni de streaming

Iată 4 dintre cele mai populare moduri gratuite de a face live streaming:

  • Zoom
  • Google Hangouts Meet
  • Facebook Live
  • Youtube

Cu echipamentul, pregătirea și serviciul de streaming potrivite, fluxurile live vor deveni o parte extrem de populară în strategia de conținut a școlii tale.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.