YoloBox – Soluția pentru LIVE pe platforme multiple, simultan

Yolobox, premiat CES 2019, arată ca o tabletă atunci când îl despachetați, dar este mult mai mult decât atât. Dacă intenționați să transmiteți live un eveniment, este singurul dispozitiv de care aveți nevoie pentru a vă conecta la camere și restul echipamentelor și pentru a intra live pe Youtube, Facebook și Twitch.

Cum funcționează?

Puteți conecta până la 3 camere cu 2 porturi HDMI și un port USB. USB-ul poate fi conectat dacă aveți un Camlink sau un alt adaptor HDMI la USB 3.0. De asemenea, aveți o intrare și o ieșire audio,  astfel încât vă puteți asigura că sunetul este clar și setat corect și puteți conecta un microfon. Dacă doriți, puteți utiliza sunetul care vine de la una dintre camere.

Există un slot pentru card SD, unde puteți utiliza videoclipuri și efecte pe care le-ați adăugat înainte de filmare, pentru ca transmisia live să fie plăcută vizual. Cardul CF face posibilă înregistrarea evenimentului live.

Pachetul conține:

  • YoloLiv YoloBox Portable Multi-Camera Live Streaming Device
  • Adaptor de alimentare
  • Cablu de incarcare USB-C
  • Cablu HDMI tip A
  • Hot Shoe Mount
  • Geanta de depozitare
  • Pin Card SIM
  • Dongle
 

Pentru cine este recomandat YoloBox?

YoloBox poate fi o soluție pentru vloggerii care doresc să comute între camere pentru a face procesul de editare mai ușor și mai rapid. Este de asemenea indicat pentru videografii de evenimente.

Ușurința de utilizare este impresionantă. 

Prin ceea ce oferă utilizatorilor săi, Yolobox speră să transforme transmisia în direct la un nivel profesional în ceva accesibil tuturor. Întreg set-upul este ușor de configurat și extrem de intuitiv. Yolobox este astfel un produs important în aceste vremuri, pentru toate categoriile de vârstă.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile importante despre echipamentele necesare unei tranmisii live de calitate.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.