Webinar Canon Multicam cu seria XA, sustinut de Doru Iacovescu

Pe 25 martie de la ora 19:00 te invităm într-un decor de spectacol cu muzică live, pentru a discuta și a vedea practic felul în care te poți folosi de camerele Canon într-un setup multicameră pentru live streaming, împreună cu Doru Iacovescu, cameraman și DOP cu experiență, și cu un tânăr muzician român, Ștefan Milutinovici, ce ne va purta prin vremuri și armonii muzicale autohtone și nu numai, cu o varietate de instrumente precum chitară, fluier, caval și buzuki, care într-un concert își doresc să fie și văzute, nu doar ascultate.

Canon, provider de soluții broadcast multicam, invită la un spectacol camerele video XA11 și XA40, modele profesionale compacte, proiectate pentru lucrul la evenimente, atât artistice cât și conferințe, training sau aplicații on stage și in house. Le vom conecta la un switcher video și le vom vedea la treabă, discutând în detaliu despre posibilități și moduri de lucru.

Produsele despre care vom discuta în webinar

Canon XA11
Canon XA40
Canon XA50
Canon XF400

 

Doru Iacovescu a terminat Facultatea de Cinematografie, Specializarea Imagine de film și TV. A urmat cursurile de master, specializarea „Programe Audiovizuale” – UNATC. Lucrează ca Director de Imagine la TVR. A avut prilejul de a lucra cu oameni foarte buni din televiziune și firme de producție. Împreună au realizat filme documentare, emisiuni muzicale, videoclipuri, reportaje, anchete și cateva spoturi publicitare. Consideră că are cea mai frumoasă meserie din lume, deoarece face ceea ce-mi place. În prezent se ocupă și de videografia de nuntă. Nu este singurul care face asta, însă crede că reușește să redea o notă de unicitate prin stilul filmării și al montajului: mișare dinamică, montaj ritmic și atentie pentru detalii. Câteva dintre filmele a căror imagine a realizat-o au primit recunoașteri interne și internaționale.

Biletul la concert este curiozitatea pentru filmare și live streaming, cu muzica și detaliile tehnice facem noi cinste. 

Înscrie-te AICI.

Te așteptăm!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.