YoloBox – Cea mai simplă soluție de LIVE pe platforme multiple, simultan

George Buhnici a primit în testare de la F64.ro produsul YoloBox, despre care afirmă că este cea mai simplă soluție de LIVE pe platforme multiple, simultan, pe care a găsit-o până acum. Cu YoloBox, nu mai ai nevoie de un computer sau un laptop cu plăci de captură dedicate, drivere, setări și alte bătăi de cap.

YoloBox este soluția ideală pentru cei care creează conținut pentru platforme de toate felurile, inclusiv Youtube, Facebook și altele. O parte importantă înseamnă să faci live-uri, acestea ajută în situațiile în care ai ceva de transmis în timp real.

Pur și simplu bagi mufele de la camera video, scrii titlul LIVE-ului, selectezi platforma și GO!
George Buhnici

YoloBox – Avantaje greu de refuzat atunci când ești creator de conținut

YoloBox este o sculă de live portabilă, care înlocuiește un calculator. Nu o poți compara cu un telefon. Telefoanele, oricât de bune ar fi, sunt limitate la 720p atunci când faci live și nu ai atât de multe opțiuni.

Vine cu o prindere direct pe cameră, husă, utilă pentru transport, un cablu USB la USB-C, un alimentator, două cabluri HDMI.

YoloBox are o mulțime de porturi: două HDMI-uri, încă un USB prin care poți să adaugi o sursă suplimentară, o ieșire de HDMI către altceva, conexiune la internet cablată, wi-fi la board, slot de sim, intrare audio și un type c.

În partea de jos avem sloturi pentru sim, pentru card SD, butonul de ON, ieșirea audio, și prinderea pentru cameră.

Odată ce pornești YoloBoxul, vei descoperi o interfață simplă. O pornești, îi dai un nume stream-ului, îl creezi. Odată ce ai deschis interfața, ai un ecran de comandă relativ complex, dar ușor și intuitiv de folosit. Alegi platforma pe care vrei să faci live și ceea ce este interesant este că poți să mai faci live încă pe cel puțin o platformă. Pe lângă Youtube, poți adăuga contul de Facebook, un cont de Twitch, un cont Custom. Poți comuta între surse în timpul live-ului.

La capitolul Overlays, poți adăuga Lower Thirds (burtiere) și Image overlays.

Cum adaugi sursa video?

Poți rula clipuri înregistrate de pe cardul SD, poți aduăga ceva prin USB, și poți avea două surse de pe HDMI. Vestea bună este că poți adăuga nu doar HDMI și surse prin USB sau de pe cardul SD, ci și un stream online. Poți prelua alt videoclip pe care să îl dai mai departe ca sursă pentru videoclipul tău.

Poți trece cu ușurință dintr-o sursă în alta, inclusiv în timpul live-ului.

Este un instrument ușor de folosit, cu care poți să îți faci treaba. Este util pentru cei care vor să facă live-uri și vor o soluție compactă. Este util în live-uri on location, atunci când ieși din studio. Atunci când ești în mișcare și vrei acces la mai multe surse, să controlezi și sunetul etc, un astfel de instrument este foarte greu de bătut. Ar trebui să o înlocuiești cu un calculator cu cel puțin două plăci de achiziție prin HDMI, și de aceea își justifică prețul.

Pentru mai multe detalii despre YoloBox, vă invităm să urmăriți acest videoclip:

Produse recomandate

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.