Pregătește-te pentru Black Friday de Vară 2023 la F64

Dacă ești pasionat de fotografie sau videografie, sigur nu vrei să ratezi ofertele și reducerile din perioada Black Friday-ului de vară din acest an. F64 este locul potrivit pentru tine, iar ca în fiecare an, vom participa și la acest Black Friday cu promoții și reduceri pe măsură. 

Ești începător sau profesionist? Pasionat de vlogging sau de pozele cu smartphone? La Black Friday-ul de vară din acest an vei găsi echipamentele și accesoriile potrivite la prețuri ideale în magazinul F64 de pe Bulevardul Unirii nr.64 sau pe site-ul F64.ro

Pentru a te asigura de o experiență plăcută în cadrul acestui Black Friday de vară, te anunțăm că am pregătit un scurt ghid pentru tine, astfel că vei putea naviga cu ușurință prin site și vei fi sigur că vei alege produsele potrivite nevoilor tale.

Când are loc Black Friday-ul de vară din 2023?

Zile
Ore
Minute
Secunde

Black Friday-ul de vară va avea loc în perioada 9-12 iunie 2023 și îți va oferi 3 zile pline de oportunități pentru a profita de ofertele și reducerile echipamentelor tale favorite.

Cum te pregătești pentru Black Friday-ul de vară din 2023?

1. Fă-ți cont pe site-ul F64, în cazul în care nu ai deja

Crearea unui cont pe site-ul nostru te va pregăti în avans pentru a beneficia de un proces de cumpărare mai rapid și eficient în timpul Black Friday-ul de vară. Îți recomandăm să îți creezi un cont înainte de începerea evenimentului pentru a nu îți irosi timpul completând datele personale, de livrare sau de facturare.

2. Adaugă-ți produsele favorite în wishilist, stocurile sunt limitate

Ai auzit zvonul? Vânătoarea de oferte se apropie! 

Rezervă-ți puțin timpul pentru a face o revizuire wishlist-ului tău și asigură-te că păstrezi produsele pe care le dorești cu adevărat de Black Friday, această metodă te va ajuta în procesul de plasare al comenzii, făcându-l mai ușor și mai eficient. 

3. Abonează-te la newsletter pentru a fi primul care află despre toate ofertele

Knock knock! Abonează-te la newsletter-ul F64.

Ofertele și reducerile Black Friday-ul de vară din acest an vin direct în căsuța de e-mail în momentul în care sunt lansate, de ce să nu fii printre primii care află de ele?

Prin înregistrarea la newsletter-ul F64, te vei asigura de faptul că vei primi notificări și actualizări despre toate noutățile și promoțiile speciale de Black Friday. Totodată, beneficiile înregistrării nu se limitează doar la Black Friday-ul de vară, ci se extind și la alte promoții pe tot parcursul anului, astfel că vei fi mereu la curent cu evenimentele speciale, lansările de produse, promoțiile organizate de noi și multe multe alte oportunități de care poți beneficia.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Cum să profiți de un Black Friday eficient?

Știi că profiți de un Black Friday eficient atunci când faci alegerea potrivită, însă stai fără probleme, dacă încă ești pe gânduri în ceea ce privește alegerea echipamentului potrivit, noi îți venim în ajutor.

Canalul nostru de Youtube reprezintă ghidul perfect pentru tine în alegerea echipamentului potrivit, colegii noștri au pregătit tuturiale pentru tine ce te vor ajuta în procesul de cunoaștere a specificațiilor favorite pentru echipamentele tale pe care dorești să le vânezi. 

În același timp, te invităm să arunci un ochi și pe blogul F64 ce urmărește același scop ca prezența noastră pe Youtube, de a te educa în alegerea produsului favorit și de a consuma informație care să te ajute atât in fotografie, cât și în videografie. Iată câteva articole importante pe care să le urmărești:

Ce cameră să alegi în 2023 dacă ești începător

Ești nou în fotografie? Îți prezentăm ghidul complet în alegerea camerei potrivite în funcție de necesitățile pe care le ai

Impactul pe care distanța focală o are asupra portretelor

Gabriel Barna ne explică în acest articol cum crearea unui portret de calitate necesită folosirea unei distanțe focale potrivite

10 Accesorii pe care să le iei cu tine în vacanță

Asigură-te că ai accesoriile foto potrivite în vacanța ta deoarece experiențele petrecute călătorind reprezintă momente de neuitat.

Accesorii audio utile pentru fiecare creator de conținut

Află tot ceea ce trebuie să știi despre accesoriile audio care sunt necesare fiecărui creator de cinținut în format audio sau video pentru a avea succes

Screenshot 2023-05-25 125353

Top 3 drone sub 250 de grame pe care să le cumperi

Află care sutn cele mai bune drone sub 250 de grame și ce caracteristici au acestea pentru filmări și fotografii aeriene

3 Sfaturi esențiale pentru poze mai reușite cu drona

Folosirea celor mai importate tehnici în ceea ce privește fotografia aeriană reprezintă o modalitate unică de a captura imagini de calitate

Întrebări frecvente pe care le primim de Black Friday

Care este programul magazinului?

În perioada 9-12 iunie 2023, magazinul F64 de pe Bulevardul Unirii nr.64 va avea următorul program:

Vineri 9 iunie: de la ora 09:00 și până la 21:00

Sâmbătă 10 iunie: de la ora 09:00 și până la 19:00

Duminică 11 iunie: Închis

Pot cumpăra și în rate?

Absolut! Vrei să îți cumperi un produs aflat în oferta de Black Friday în acest an și nu ai toți banii acum? Poți cumpăra în rate, ai până la 60 rate fără dobândă!

Accesează ofertele de rate F64!

Tu ce ți-ai dori să-ți cumperi de Black Friday? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

4 Comments

  • Așteptat. Evenimentul de lansare anterior mi-am ratat șansa. De data aceasta cu siguranta voi participa cu succes.

    • Abia așteptăm următorul Black Friday! Îți recomandăm să te abonezi la newsletter pentru a primi instant cele mai recente noutăți F64!

  • Salutare F64.

    Ceva reduceri la obiective tamron? La tamron 100-400 F4.5-6.3 Di VC USD pe montura nikon? 🙂

    O zi faina.

    • Salutare! Pentru a afla reducerile disponibile în avans, te sfătuim să te abonezi la newsletter-ul F64 unde vei fi la curent cu toate noutățile despre Black Friday-ul de vară la F64!

      Îți mulțumim pentru interesul acordat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.