Cum te pregătești pentru Black Friday 2022 la F64

Dacă ești pasionat de fotografie sau videografie și nu vrei să ratezi promoţiile și reducerile din această perioadă, atunci nu uita că și F64 participă, an de an, la Black Friday-ul din România!

În fiecare an, la F64 avem un Black Friday PRO (dedicat în special profesioniștilor) și apoi unul general, unde indiferent că ești începător sau profesionist, că preferi videografia, vlogging-ul, fotografia indiferent de gen sau pozele cu smartphone-ul, ai clar de unde să alegi echipamentul și accesoriile potrivite la un preț ideal, din magazinul F64 (Bd. Unirii 64) sau direct pe site-ul F64.ro.

Ca de obicei, pentru o experiență de Black Friday cât mai plăcută, ți-am pregătit un scurt ghid de acțiuni, astfel încât să te bucuri de produsele căutate în site și să fii sigur că sunt ceea ce ai nevoie.

Când este Black Friday 2022 la F64?

Ediția din 2022 a Black Friday va începe pe 11 noiembrie și se va desfășura până pe 13 noiembrie, ora 23:59.

Ce pași trebuie să urmezi pentru a te pregăti de Black Friday 2022 la F64?

#1 Fă-ți cont pe site-ul F64 (în cazul în care nu ai deja)

În iureșul de Black Friday ar fi indicat să nu mai pierzi timpul cu introducerea unor date personale, de livrare sau de facturare, așa că fă-ți contul din vreme, urmând ca în zilele cu oferte să dai doar câteva click-uri. Ai grijă să îți completezi corect toate datele și dacă ai întrebări apelează la consultanții F64 care să te ajute.

#2 Adaugă produsele în wishlist, stocurile sunt limitate!

Ne-a șoptit un spiriduș că multe wishlist-uri sunt pline de produse fel de fel, unele plasate acolo deja de ceva vreme. Pe toate le „vânezi” de Black Friday? Dacă nu, recomandarea ar fi să faci un pic de curățenie. Îți va fi mai ușor în momentul în care plasezi o comandă.

#3 Abonează-te la neswletter, pentru a afla informații despre toate ofertele!

De ce ai face asta? Pentru a afla din timp, direct în căsuța ta de email, ofertele și orice informație importantă legată de Black Friday sau alte promoții la echipamentele foto-video.

Cum să te pregătești de Black Friday 2022

Documentează-te

Întreabă-te ce fel de fotografii faci, ce buget ai, care sunt cele mai importante funcții pe care vrei să le regăsești în cameră sau telefon. Te interesează portabilitatea și discreția mai mult ca orice? Folosești mai degrabă trepiedul? Ai nevoie de mai multe bateriicarduri sau orice fel de accesorii care să-ți ușureze creația? Ai urmărit tot anul DSLR-uri și mirrorless-uri de top? Vrei să fii sigur că aparatura rezistă la orice șoc? Sau poate vrei să încerci fotografia aeriană?

Îți face cu ochiul mai degrabă un mirrorless? Citește aici avantaje și dezavantaje ale ambelor tipuri de sisteme, într-un articol care abordează veșnica dilemă DSLR sau mirrorless.

Pentru toate echipamentele, indiferent de preferințe, vei avea nevoie și de carduri de memorie. Știi însă, cum să îl alegi pe cel potrivit? Află de ce trebuie să ții cont atunci când achiziționezi un card de memorie SD sau CF, cum e cu clasa și viteza, plus detalii despre viteza de scriere și cea de citire.

Ai deja aparatul foto și ești în căutare de obiective? Găsești informațiile tot pe blogul F64! Fie că vrei să „traduci” informațiile de pe obiectivele foto sau ai nevoie de câteva sfaturi legate de accesorii, documentarea și citirea acestor articole te vor ajuta să mergi la sigur, iar alegerea să fie cea potrivită pentru tine.

Mai mult, ai pe blogul nostru o sumedenie de articole interesante din care afli cum e treaba cu ISO, ce este punctul de stație, cum se citește histograma sau ce e balansul de alb și cum compunem corect o fotografie, la rubrica de tutoriale.

Cele mai frecvente întrebări de Black Friday

#1 Pot cumpăra și în rate?

Vrei să îți cumperi un produs aflat în oferta de Black Friday în acest an și nu ai toți banii acum? Poți cumpăra în rate, ai până la 60 rate fără dobândă!

Cu toate aceste opțiuni, îți va fi mai ușor să alegi exact acele produse de care ești interesat poate de mult timp. Așa cum am amintit mai sus, nu uita să le adaugi în wishlist!

#2 Ce program are magazinul de Black Friday?

De Black Friday, magazinul F64 are următorul program:

  • Vineri, 11.11 – de la ora 09:00 la 21:00
  • Sâmbătă, 12.11– de la ora 09:00 la 19:00.

Cumpără liniștit continuă și înainte de Black Friday

Așa cum te-am obișnuit de câțiva ani, în perioada 1 – 10 noiembrie 2022 poți cumpăra liniștit, iar dacă produsul tău va fi la reducere de Black Friday, primești înapoi diferența, sub formă de cupon care poate fi folosit până pe 31.12.2022 pentru cumpărături pe F64.ro.

Tu ce ți-ai dori să-ți cumperi de Black Friday? Lasă-ne un comentariu și vom face tot posibilul să nu lipsească din ofertă!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.