Vernisajul ”Să respirăm prin culoare”, cu Luiza Marinaș

De ziua Mondială a Astmului, pe 3 Mai 2022, vă invităm începând cu ora 15:00, in Foaierul Galben al Operei Naționale București, la vernisajul expoziției “Să respirăm prin culoare” a artistului fotograf Luiza Marinaș.

În fiecare an milioane de oameni din întreaga lume se prezintă zi și noapte la unitățile de primiri urgențe cu mari dificultăți de respirație din cauza crizelor de astm. Cunoscut ca cea mai raspandită boala cronică a copilului, astmul afectează sănătatea fizică și emoțională a persoanelor de toate vârstele. Pe lângă poluare, care a devenit o reală amenințare pentru sănătatea tuturor, fumatul, animalele de companie, praful de casă, mucegaiurile, polenurile, mirosurile puternice, substanțele toxice ascunse în jucării și în obiectele prezente în viața noastră zi de zi, emoțile puternice, variațiile de temperatură și, în anumite circumstanțe, efortul fizic sunt binecunoscuți factori declanșatori ai dificultăților de respirație.

Asociația Română de Educație în Alergii se alătură pentru al patrulea an consecutiv Inițiativei Globale pentru Astm marcând Ziua Mondială a Astmului – 3 Mai 2022 prin manifestarea artistică “Să respirăm prin culoare”.

(c) Luiza Marinaș
(c) Luiza Marinaș

Astfel ne bucurăm să vă invităm să admirati alături de noi seria de fotografii din expoziția artistului fotograf Luiza Marinaș, la vernisajul organizat chiar pe data de 3 Mai 2022. Lucrările expuse de artistă surprind cu mare emoție miracolul inegalabil al respirației insuflandu-ne în egală măsură sentimente de vulnerabilitate, dar și forță, încredere și sperantă într-o viață plină de culoare.

Și pentru că întreaga noastră existență este în esență, un caleidoscop de imagini, cuvinte și sunete, alături de artistul fotograf, în cadrul evenimentului, actrița Claudia Motca și artistul instrumentist Adrian Naidin, vor susține un moment artistic.

Vernisajul va avea loc în Foaierul Galben al Operei Nationale Bucuresti.

(c) Luiza Marinaș
(c) Luiza Marinaș

Ne bucurăm să mulțumim pentru implicarea extraordinară tuturor artiștilor participanți, partenerilor organizatori și susținători de la Opera Națională Bucuresti și Dr. Phyto Romania.

Expoziția va putea fi vizionată între 3 și 17 mai.

Fotografiile expuse vor putea fi cumpărate licitând începand cu 3 mai pe pagina www.educatie-alergii.ro/22-respir-culoare fondurile urmând a fi folosite de Asociația Română de Educație în Alergii pentru continuarea proiectelor sale educative și de conștientizare a impactului alergiilor asupra calității vieții.

Vernisajul va avea loc în Foaierul Galben al Operei Naționale București. Accesul la eveniment poate fi făcut cel mai devreme începând cu ora 15.00 și cel mai târziu la ora 17.00.

Ce vei învăța alături de Luiza ?

🔸 Cum să compui perfect un subiect în cadru fotografic
🔸 Ce includem și ce excludem din fotografiile noastre la nivel de compoziție
🔸 Rolul obiectivelor în compoziție
🔸 Avantaje și dezavantaje ale diverselor focale în portret
🔸 Puterea de a atrage atenția cu ajutorul compoziției. Liniile și rolul acestora în direcționarea privirii
🔸 Care sunt trucurile pe care le poți folosi în compoziție pentru a crea imagini cu impact
🔸 ​​​​​​​Greșeli comune în fotografia de portret și cum pot fi evitate

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

World Press Photo, cea mai importantă expoziție globală de fotojurnalim, expusă în piețele publice din România
Expoziția Sony World Photography Awards 2022
Poate fi fotografia o formă de terapie?

Vă așteptăm!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.