What Dreams May Come, expoziție semnată de Diana Stanciu

Vineri, 1 martie, începând cu ora 19:00 te așteptăm în sala expozițională din magazinul F64 (Bulevardul Unirii 45) pentru a vernisa proiectul foto “What Dreams May Come”, realizat de Diana Stanciu.

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate!

what dreams may come

Diana spune că de fiecare dată când privește o persoană prin vizorul aparatului, abia atunci poate spune că o vede cu adevărat.

Dintre toate lucrurile frumoase care îi împlinesc sufletul și viața, a descoperit că nimic nu se compară cu momentele în care ia interviuri oamenilor pentru proiectul “What Dreams May Come”

Poveștile lor sunt atât de emoționante încât Diana simte că trăiește, încă o viață în momentul în care creează. Este uimitor, spune ea, să treci prin atâtea stări, atât de rapid, să observi parcursul unei vieți și unde te poartă alegerile făcute de fiecare om în parte. Dacă le asculți, te inspiră. Din fiecare poveste poți învăța ceva. Oamenii pe care fotografa i-a ales sunt diferiți și astfel îvață ceva nou de fiecare dată. Fiecare viață este o poveste, unii oameni încă își caută rolul, alții s-au pierdut în el. Sunt persoane care și-au urmat visul, indiferent de ce obstacole au întâmpinat și mai sunt persoane care se bucură de fiecare zi în parte, luând viața așa cum este.

Despre Diana Stanciu

what dreams may come
(c) Diana Stanciu

Am avut un vis…Am visat că lumea este destul de mare încât să ascundă un loc de joacă în care să pot face tot ceea ce îmi doresc şi iubesc. Astăzi, imortalizez în imagini visele tuturor.

Numele meu este Diana Stanciu. Când eram mică, îmi doream să ajung model, să fiu pictoriţă şi scriitoare. Aşa că mama mi-a luat profesor particular de pian şi m-a înscris la balet. Când rămâneam singură în casă şi trebuia să exersez, fugeam de la pian, defilam dintr-un colţ al casei până în celălat în haine vaporoase şi apoi mă aşezam într-un colţ şi pictam cu degetele pe hârtie sau sticlă. Majoritatea timpului mi l-am petrecut în lumea poveştilor scrise sau în cinematograf. Aşa că seara, înainte să adorm, îmi puneam propriile poveşti pe hârtie şi scriam scenarii întregi in minte. Vocea mea interioară a scris milioane de scenarii, până într-o zi când am hotărât să îmi scriu propriul scenariu: viaţa mea. Astăzi conduc o agenţie de modeling, sunt fotograf şi cred că oamenii au sufletul în mii de culori.

Nu contează ce vârstă ai, de unde eşti, cum arăţi, vreau numai să îţi ascult povestea. Şi de ce nu, să o arătăm şi celorlalţi. Poate povestea ta va inspira pe cineva. Poate visul tău s-a pierdut undeva între visele celorlalţi oameni.

Scrie-mi un mesaj cu povestea ta – ce îţi doreai să devii când erai copil şi ce faci în prezent sau ce ţi-ai dori să faci… şi dacă vei fi selectat/ă, te voi contacta pentru a îţi face o fotografie şi a o adăuga la acest proiect, împreună cu textul tău.

Diana își dorește să culeagă 100 de portrete cu 100 de povești, să le publice într-o carte pe care să o poată împărtăși cu publicul larg.

Expoziția de pe 1 martie va fi startul acestui proiect, vei putea viziona primele portrete și afla primele povești, plus chiar să-ți spui tu povestea!

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate!

Te așteptăm în ziua în care iarna se împletește cu primăvara pentru a trece într-un nou sezon, mai cald și mai luminos, așa cum și fiecare poveste ajunge la un deznodământ. Dacă ești curios să afli mai multe, ne vedem la vernisaj!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • E minunat ca puteti face tot ceea ce va doriti, e minunat ca doriti sa aflati si sa impartasiti momente din viata oamenilor, fotografii cu persoane care au visat, dar nu au reusit niciodata sa isi duca visele pana la capat. Toate visurile mele plang adunate intr un coltisor, zbatandu se sa iasa la lumina, sa imi aduca implinire, satisfactie, fericire. Sper, ca intr o buna zi…..cat mai curand, eu si copilul din mine, sa reusim sa le eliberam, sa aducem frumusetea in viata noastra, a oamenilor dragi noua. Stiu ca nimic nu e intamplator in aceasta viata, sper ca aceste randuri scrise de dvs, pe care le am citit, dar si acestea scrise de mine, sa faca o minune ca viata mea sa se deschida precum o floare sub razele blande ale soarelui de primavara. Va felicit si va doresc succes in proiectul pe care l ati inceput….si sper ca acesta sa fie un nou inceput pentru mine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.