(c) Laurențiu Soare

Expoziție – Milvus sărbătorește de 10 ani natura!

Unul din cele mai importante concursuri fotografie de natură din România – concursul foto Milvus, aniversează 10 ani de existență prin vernisajul edției din 2018!

Evenimentul va avea loc joi, 15 noiembrie de la ora 18:00 la  Muzeul de Istorie din Cetatea Tîrgu Mureș.

Poți afla mai multe despre ediția din 2018 a concursului aici:

Milvus – concursul de fotografie de natură

Și câștigătorii pot fi găsiți aici.

Fiecare din noi vede Natura prin propriul suflet. Fiecare dintre noi captează Natura prin propriile mijloace. Milvus vă inivtă să alegeți să împărțiți natura prin vizorul pasiunii pentru fotografie alături de ei, participâ la al X-lea Concurs Internațional de Fotografie de Natură Milvus la categoriile preferate.

De 10 ani sărbătoresc Natura, 10 ani în care au privit cum fotografia de natură din România face pași timizi, se dezvoltă și înflorește într-un minunat cânt de laudă dedicat animalelor sălbatice, peisajelor, plantelor, într-un cuvânt lumii în care trăim.

Milvus

Cei 10 ani dedicați organizării acestui concurs internațional i-au învățat că frumosul poate reprezenta zborul unui țânțar în umbră, un copac nins desprins din lumea viselor sau un animal pândind hrana cea de toate zilele.

La ceas aniversar, Milvus dedică toți acești ani, tuturor celor care au participat la concursurile lor, celor care și-au încredințat, ore, zile, săptămâni acestui hobby minunat numit arta fotografică și vă așteaptă cu drag la vernisaj!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.