(c) Laurențiu Soare

Expoziție – Milvus sărbătorește de 10 ani natura!

Unul din cele mai importante concursuri fotografie de natură din România – concursul foto Milvus, aniversează 10 ani de existență prin vernisajul edției din 2018!

Evenimentul va avea loc joi, 15 noiembrie de la ora 18:00 la  Muzeul de Istorie din Cetatea Tîrgu Mureș.

Poți afla mai multe despre ediția din 2018 a concursului aici:

Milvus – concursul de fotografie de natură

Și câștigătorii pot fi găsiți aici.

Fiecare din noi vede Natura prin propriul suflet. Fiecare dintre noi captează Natura prin propriile mijloace. Milvus vă inivtă să alegeți să împărțiți natura prin vizorul pasiunii pentru fotografie alături de ei, participâ la al X-lea Concurs Internațional de Fotografie de Natură Milvus la categoriile preferate.

De 10 ani sărbătoresc Natura, 10 ani în care au privit cum fotografia de natură din România face pași timizi, se dezvoltă și înflorește într-un minunat cânt de laudă dedicat animalelor sălbatice, peisajelor, plantelor, într-un cuvânt lumii în care trăim.

Milvus

Cei 10 ani dedicați organizării acestui concurs internațional i-au învățat că frumosul poate reprezenta zborul unui țânțar în umbră, un copac nins desprins din lumea viselor sau un animal pândind hrana cea de toate zilele.

La ceas aniversar, Milvus dedică toți acești ani, tuturor celor care au participat la concursurile lor, celor care și-au încredințat, ore, zile, săptămâni acestui hobby minunat numit arta fotografică și vă așteaptă cu drag la vernisaj!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *