(c) Călin Stan

Vernisaj: Delta Explorer powered by Epson

Marți pe 16 octombrie 2018, începând cu ora 19 te așteptăm în sala expozițională F64 pentru a vernisa proiectul lui Călin Stan, Delta Explorer, printat integral cu ajutorul noii game de imprimante Epson Ecotank cu 5 culori.

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate!

Epson

Delta Explorer: tabere de fotografie și aventură, călătorie și explorare dedicate pasionaților de fotografie

“Când am stabilit să venim în Deltă, să le arătăm celor din jur frumusețea acestui loc, ne- am dorit să facem ceva special și diferit față de ce se făcuse în România până în acel moment. Am vrut să îmbinam fotografia cu explorarea Deltei în tihnă și am ales trei moduri unice de a face asta: prin fotografie, prin gastronomie și prin plimbare cu canoe pe canalele cele mai înguste și mai frumoase pe care le are Delta.

După 5 ture realizate în ultimii 2 ani și un premiu primit la o prestigioasa conferință de turism din România, putem spune că am reușit ce ne-am propus. Am descoperit Delta așa cum este ea, liniștită și bătrână, am făcut cunoștință cu sutele de specii de păsări cărora le oferă cea mai bună casă an de an și am încercat totodată delicioasele mâncăruri
tradiționale, chiar la localnici acasă.

Delta se vede într-un fel de la nivelul apei, stând în barcă și așteptând momentul potrivit pentru o fotografie, în alt fel vâslind puțin câte puțin, ajutându-te de curenți să te miști în direcția corectă și în același timp simțind că ești acolo, pe baltă, în mijlocul naturii și în cu totul alt fel de sus, din văzduh, așa cum o văd pelicanii. Te invităm să vezi și tu Delta prin ochii noștri, pe 16 octombrie 2018.” – spune Călin Stan organizatorul tabarelor foto Delta Explorer.

Despre Epson EcoTank și noile modele L7160, L7180, FastFoto FF-680W

Descoperă uşurinţa în utilizare şi posibilitatea de a tipări fotografii de înaltă calitate a imprimării la un cost foarte accesibil, graţie noilor modele Epson EcoTank cu 5 culori, L7160 şi L7180. Multifuncţionalele EcoTank L7160 şi L7180 sunt livrate cu cerneală pentru a tipări până la 1.900 fotografii 10x15cm şi folosesc cerneala Epson Claria Premium pentru fotografii care durează până la 300 ani. În plus, poţi imprima fotografiile direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă, printr-o conexiune WiFi Direct, poţi folosi funcţiile de copiator sau de scaner şi poţi tipări în format A4 (cu L7160) sau A3 (cu L7180).

Echipamentele Epson sunt compacte, au un design simplu şi uşor de integrat din punct de vedere estetic, acasă ori în studioul tău foto, şi le poţi transporta fără griji la evenimentele la care ai nevoie să imprimi fotografii pe loc. Sunt rapide, uşor de instalat şi de folosit, iar costul de imprimare foarte mic le recomandă ca pe o investiţie ce se amortizează rapid.

Dacă ești ocupat şi depinzi de imprimantă, există o soluţie uşoară. Modelele Epson EcoTank utilizează un sistem cu rezervor de cerneală de capacitate foarte mare, care elimină complet necesitatea cartuşelor şi, în plus, trebuie reîncărcat mult mai rar.

Imprimantele Epson EcoTank cu sistem integrat de rezervoare de cerneală au numeroase caracteristici excelente, însă câteva dintre acestea sunt cu adevărat excepţionale şi merită atenţia ta. Află mai multe detalii pe site-ul Epson.

 

Despre L7160

Această imprimată A4 flexibilă, fără cartușe, poate produce un număr mare de fotografii și documente față-verso la cost minim. Este livrată cu cerneală suficientă pentru trei ani inclusă în cutia echipamentului, ajutându-te să economisești până la 90% din costurile de imprimare. Se utilizează ușor datorită unui slot pentru cardul SD, imprimării foto fără margini și celor două tăvi pentru hârtie. De asemenea, este ușor de configurat, fiabilă și proiectată pentru reumpleri fără probleme.

Despre L7180

Această imprimantă A3 flexibilă, fără cartușe, poate tipări un număr mare de fotografii și documente față-verso la cost minim. Cu cernelurile incluse, poți imprima până la 1.500 de fotografii. Se utilizează ușor datorită unui slot pentru cardul SD, imprimării foto fără margini și celor două tăvi pentru hârtie. De asemenea, este ușor de configurat, fiabilă și proiectată pentru reumpleri fără probleme.

Despre FastFoto FF-680W


 

Păstrează ceea ce este important pentru tine cu FastFoto FF-680W — cel mai rapid scanner foto personal din lume. Scanează mii de fotografii la 300dpi. Tehnologia SafeTouch oferă o scanare fără griji, la orice mărime virtuală, inclusiv fotografii polaroid, cărți de vizita etc. Acest model face parte din a 2-a generație de software FastFoto, menită să-ți ușureze și mai mult munca, punându-ți la dispoziție funcții de procesare și organizare inteligente. Alte funcții notabile sunt: Easy Auto-Upload care-ți permite să încarci rapid totul pe cloud și Singe-Step Technology, pentru scanare față-verso.

Despre Călin Stan

Epson
(c) Călin Stan

Cu un background de peste 13 ani în fotografie, a dezvoltat cel mai mare site dedicat fotografilor din România – ClubulFoto.com și este specializat în fotografie comercială, de călătorie, de natură și aeriană.

Fotografiile sale au apărut în diverse publicații naționale și internaționale, precum National Geographic, GEO Magazine, BBC, CNN Travel și altele. De câțiva ani, Călin organizează tabere tematice pentru pasionații de fotografie. Proiectul său, Delta Explorer a fost premiat anul trecut în cadrul eTravel Conference Awards, la categoria Special Projects, fiind primul astfel de concept de tur foto premiat în România la o conferință de profil.

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate!

Hai și tu pe 16 octombrie, pentru a privi cadrele inedite din Deltă realizate de Călin și de participanții la turele foto Delta Explorer și pentru a afla mai multe despre cele mai noi imprimante din gama Ecotank de la Epson.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *