Sigma lansează obiective pentru camerele mirrorless Fujifilm cu montură X Mount

SIGMA Corporation are plăcerea de a anunța lansarea obiectivelor interschimbabile pentru camerele mirrorless Fujifilm cu montură X Mount. Această nouă opțiune, permite utilizatorilor să se bucure și să beneficieze de performanța și calitatea ridicată a obiectivelor SIGMA, pe propriile lor sisteme native cu montura Fujifilm X Mount.

În primă fază, trei obiective fixe F1.4 (16mm F1.4 DC DN | Contemporary, 30mm F1.4 DC DN | Contemporary, 56mm F1.4 DC DN | Contemporary), care sunt disponibile în prezent în patru monturi (Sony E, Canon EF-M, M4/3 și L-Mount) vor fi lansate și pentru X Mount, iar gama se va extinde în viitor.

În calitate de producători de echipamente fotografice, ne vom continua eforturile de a îndeplini așteptările clienților noștri cu o gamă extinsă de obiective și monturi pentru camerele mirrorless.

Specificații și caracteristici principale

Algoritmul de control, inclusiv pt. unitatea de autofocus și pentru optimizarea vitezei de comunicare, a fost dezvoltat special pentru obiectivele interschimbabile X Mount. Pe lângă realizarea unui AF (autofocus) de mare viteză, obiectivele sunt compatibile și cu modul AF-C (AF continuu), precum și cu opțiunea de corecția a aberațiilor optice din aparat*. Montura dispune de garnitură de etanșare ce permite folosirea obiectivelor intr-o varietate de situații. 

Produse recomandate

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

Sigma lansează obiectivul Sigma 18-50mm F2.8 DC DN
Sigma Art 105mm f1.4 – Obiectivul perfect pentru portrete și cadre de poveste, cu Adalia Fedur
Este Sigma 24-70mm F2.8 DG DN un obiectiv pentru tine?

Tu deții un obiectiv de la Sigma și dacă da, care este experiența ta cu acesta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.