Sigma lansează două obiective noi: 500mm F5.6 și 15mm F1.4 Fisheye

Noile obiective lansate de Sigma oferă imagini clare, detaliate și menite să ofere o experiență de fotografiere complet nouă.

SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS: Monturile Sony E și Panasonic L-Mount

Sigma 500mm F5.6 DG DN OS Sports Obiectiv Foto Mirrorless Montura E

Sigma 500mm F5.6 DG DN OS Sports Obiectiv Foto Mirrorless Montura L

SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports este un ultra-teleobiectiv exclusiv pentru camerele mirrorless, ce are o distanță focală de 500 mm și o calitate remarcabilă a imaginii într-un corp incredibil de compact și ușor. Prin încorporarea mai multor elemente exclusive de sticlă cu diametru mare, cu dispersie scăzută, care sunt dificil de prelucrat, SIGMA a reușit să reducă în mod semnificativ construcția obiectivului fără a utiliza elemente optice difractive. 

În același timp, obiectivul a atins o capacitate mare de rezoluție, ce este pe măsura așteptărilor de la un obiectiv fix de 500 mm. Corpul obiectivului, compus în principal din părți din plastic de înaltă precizie, are o calitate excelentă a construcției și rezistență la intemperii, inclusiv o structură rezistentă la praf și stropire * , în pofida dimensiunii sale compacte. 

Cu o capacitate de expresie artistică ridicată și dimensiunea incredibil de compactă pentru distanța sa focală, SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports oferă o experiență fotografică complet nouă pentru fotografia wild life, aviație, sport și pentru alte tipuri de fotografie cu mișcare rapidă.