Canalul de Youtube și blogul F64, nominalizate la Webstock 2021

Suntem încântați să anunțăm că blogul F64 și canalul de Youtube F64 au fost nominalizate și anul acesta la premiile Webstock, la categoriile Best Company Blog și Best Brand on Youtube. Anul acesta este cel de-al cincilea an în care suntem nominalizați la premiile Webstock.

UPDATE: Suntem încântați să anunțăm că în 2021 am obținut următoarele premii:

Locul I la categoria Best Company Blog

.

Locul 3 la categoria Best Brand on Youtube

Nominalizări și premii obținute de F64 la Webstock

2016

2017

2018

2019

2020

  • Nominalizare Best Brand on Instagram
  • Nominalizare plus premiu I Best Company Blog
  • Nominalizare plus premiu II Best Company Blog
  • Nominalizare plus premiu I Best Brand on Youtube
  • Nominalizare plus premiu I Best Company Blog
  • Nominalizare plus premiu I Best Brand on Youtube
  • Nominalizare plus premiu I Best Company Blog
  • Nominalizare plus premiu I Best Brand on Youtube

Webstock - Cel mai mare eveniment de social media și comunicare online din România

Conferinta Webstock se adresează comunității pasionate de mediul online și propune o serie de subiecte actuale, dezbătute de cei mai îndrăgiți lideri de opinie din industrie. Webstock Awards este competiția care oferă recunoaștere unora dintre cele mai inedite și creative proiecte din mediul online.

Anul acesta, Gala de premiere va avea loc pe data de 8 octombrie.

Cu ocazia nominalizărilor din acest an, ne dorim să mulțumim întregii comunități pentru provocările și întrebările permanente pe care ni le aruncă în cale, dar și pentru faptul că sunt consumatori de content, atât sub formă video, cât și de articole scrise.

Ne vedem și la Webstock 2022!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.