Vrei să te apuci de Vlogging? Iată 3 trucuri importante pentru tine

Ești vlogger începător sau pasionat de video la început de drum? Ți-am pregătit pe canalul de youtube F64 un videoclip realizat de Gabriel V. Barna, despre trei trucuri importante atunci când vrei să te apuci de vlogging.

Iată ce sfaturi oferă Gabriel V. Barna pentru vloggerii începători sau pasionații de video care doresc să se apuce de vlogging!

Cum îți alegi corect echipamentele pentru vlogging?

Unul dintre cele mai importante lucruri atunci când vrei să te apuci de vlogging este alegerea corectă a echipamentelor pentru vlogging.

Este indicat să te gândești bine la ce urmează să filmezi, pentru a alege echipamentul în funcție de acest aspect. În această privință, poți face o listă cu toate cadrele pe care urmează să le filmezi. De asemenea, trebuie să ții cont de condițiile de filmare. Vei filma acasă, într-un studio sau te tentează să începi un vlog de călătorii?

Consultanții din magazinul F64 îți pot răspunde tuturor întrebărilor legate de echipamentul de vlogging potrivit pentru tine!

Sunetul

Gabriel V. Barna ne amintește că sunetul este mult mai important decât imaginea. Este important să îți alegi un microfon bun. Dacă sunetul nu e bun, nu se poate urmări videoclipul până la capăt.

Multe persoane pot renunța să mai urmească un videoclip atunci când calitatea sunetului lasă de dorit, indiferent de calitatea imaginii.

Este important să faci o listă de microfoane pe care ai putea să le folosești atunci când te apuci de vlogging, tot având în vedere situația în care vei filma.

Iată 2 recomandări pentru vloggeri începători sau entuziaști:

1. Rode VideoMicro este un microfon foarte compact, menit sa vă ofere filmări cu un sunet de înaltă calitate. Acesta dispune de o capsulă tip condensator cardioid, captând cu fidelitate sunetele, fiind un accesoriu ideal pentru pentru aplicații diverse, cum ar fi nunti, interviuri, concerte etc. Rode VideoMicro este gândit să reducă zgomotul periferic și de ambient, captând doar sunetele din fața camerei. Microfonul este fabricat din aluminiu, fiind robust și dipunand de calități acustice deosebite, iar exteriorul este acoperit cu un strat ceramic negru mat. VideoMicro este alimentat prin jack-ul de 3.5mm, (min. 3V), neavând nevoie de baterii/acumulatori. De asemenea, acesta este dotat cu sistemul de suspensie foarte eficient în prevenirea capatării sunetelor și vibrațiilor parazite provenite de la manipularea echipamentului sau zgomotul mecanismului de autofocus.

2. Audio-Technica ATR3350iS este un microfon condensator omnidirecțional de tip lavalieră cu cablu de 6m și amplificat, special conceput atât pentru aparate foto sau video compacte, cât și pentru telefoane mobile cu sistem de operare iOS sau Android, și oferă o reproducere a vocii foarte fidelă. Are un design cu profil redus și iesire dual mono jack 3.5”.

O întrebare importantă

Nu în ultimul timp, înainte să te gândești la ce echipament vei avea nevoie pentru vlog, trebuie să îți răspunzi la întrebarea: “De ce s-ar uita cineva la vlogul meu?”


Esti vlogger? De aici incepe călătoria!

Iată recomandările noastre de echipament pentru vlogul tău! Cu siguranță vei găsi toate accesoriile de care ai nevoie să te apuci de vlogging.

Dacă ai nevoie de ajutor cu setup-ul pentru vlogging, Gabriel V. Barna te invită să lași un comentariu la videoclipul de pe canalul de Youtube F64, unde te va ajuta cu o recomandare potrivită pentru vlogul tău.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.