Photo Talks acum și pe canalul de Youtube F64

Începând de pe 20 martie am lansat seria de transmisii LIVE Photo Talks, alături de fotografi cunoscuți din comunitate. În cadrul acestui proiect, abordăm teme diverse, din mai multe arii fotografice, teme de actualitate.

Ne dăm întâlnire în spațiul virtual, LIVE pe contul de Facebook al F64, în fiecare zi de miercuri și vineri, începând cu ora 21:00, alături de invitații și moderatorii proiectului, unde dezbatem atât contextul actual, cât și o multitudine de subiecte interesante pentru fotografii și videografii din comunitatea românească.

Moderatorul acestor transmisii LIVE este nimeni altul decât Marius Tudor, fotograf de nuntă de mai bine de 10 ani și pasionat de fotografie de stradă, sport și călătorie.

A fotografiat peste 500 de nunți pe 5 continente, a fost implicat în mai multe proiecte sociale, este co-fondatorul celei mai importante comunități a fotografilor de nuntă din România, WEDDCAMP Community, și este unul dintre initiatiorii 2Creative Workshop.

Aceste transmisii LIVE nu ar putea fi realizate fără suportul tehnic asigurat de Stefan Mirea de la Stai ca trag.

De acum, Photo Talks se găsește și pe canalul de Youtube F64!

De acum, edițiile Photo Talks se găsesc și pe canalul de Youtube F64. Updatăm constant cu videoclipuri de calitate ale edițiilor trecute Photo Talks.

Analiză de criză – Photo Talks cu Marius Tudor si Mihnea Ratte

Ce se întamplă cu evenimentele sau job-urile corporate? Unii clienți încă vor fotografii de produs. Cum procedezi în cazul acesta? Accepți jobul dacă nu poți lucra de acasă? În ce condiții lucrezi? Cu activările de la festivaluri ce se va întâmpla?Am atins în acest live subiecul siguranței în munca unui fotograf/videograf, dar si de ce echipamente ai nevoie ca să faci fotografie de produs de acasă, daca e nevoie să te adaptezi în această perioadă.

Reset – Photo Talks cu Marius Tudor și Vali Bărbulescu

Care ar fi ramurile fotografiei care pot înflori/ se pot dezvolta în aceasta perioadă? Perioada asta de izolare trebuie respectată cu strictețe și o putem folosi pentru a acumula cunoștinte despre fotografie. Indiferent că este un documentar, un tutorial sau un webinar despre foto, ele se vor “imprima” mult mai bine în această perioadă de liniște. Ne putem revizui stilul fotografic și putem reconsidera utilitatea acestuia în perioada următoare. De exemplu, fotografii de event vor trebui să migreze probabil către portret/documentar sau altceva.

Self Marketing 2.0 – Photo Talks cu Marius Tudor și Narcis Tarcea

Self Marketing – Cum ne promovăm și reușim să fim activi în zona de online în perioada de criză. Poate acum, mai mult ca niciodată trebuie să ne promovăm și să fim activi în mediul online.

Cum ar trebui să ne poziționăm în perioada de criză? Narcis Tarcea, activ atât în domeniul fotografiei cât și în cel al marketingului, ne va ajuta să găsim răspunsurile.

Urmărește-ne în continuare, vom updata acest articol pe măsură ce noi clipuri de la edițiile Photo Talks vor fi încărcate pe canalul de Youtube F64!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *