weddcamp 2021

Canon România va fi alături de F64 la Conferința WeddCamp 2021

După doi ani de așteptare, WEDDCAMP revine în circuitul evenimentelor dedicate fotografilor de nuntă! O noutate pentru 2021, brandul Canon va fi prezent pentru prima dată la cea mai mare și cunoscută conferință de fotografie de evenimente & wedding din România.

În perioada 21-22 septembrie, va avea loc o nouă ediție a Conferinței WeddCamp, în stațiunea Mamaia. F64 este și anul acesta unul dintre principalii parteneri ai acestui eveniment, fiind prezent alături de brandul Canon cu cele mai noi și mai performante aparate și obiective din gama mirrorless full frame (EOS R).

Veți avea poiblitatea să testați pe îndelete toate aceste produse, fie că vorbim de aparatele EOS R6 și R5, sau de înteaga gamă de obiective Canon RF (cu focale de la 15mm la 800mm).  Te așteptăm să ne vizitezi la stand și să ne cunoaștem!

WeddCamp este un proiect pe termen lung creat de patru studiouri românești de succes (Marian Sterea, PhotoChic, Cromatica și Imagia) și destinat să devină unul dintre cele mai importante evenimente din Europa de Est. WeddCamp 2021 va avea loc la Zenith Hotel în Mamaia, una dintre cele mai populare stațiuni de pe litoralul românesc și va include conferințe, workshop-uri și o super petrecere de final.

Pe cine vei putea întâlni și cunoaște la WeddCamp 2021

Mauricio Arias a învățat arta fotografiei cu o pasiune care nu poate proveni decât dintr-un suflet dedicat și fascinat. Mauricio se va asigura nu numai că vei obține fotografiile pe care le aștepți din ziua nunții, ci și fotografiile pe care nu le-ai visat niciodată posibile.

Monica (fotograf) și Pol (videograf) sau The Richters, sunt parteneri de viață și de muncă. Munca lor este despre fericire, fiind sinceri cu cuplurile  și realizând fotografiile ca și cum toți ar fi prietenii lor. 

Viviana Galletta este o tânără fotografă de modă și portret. Înainte de a deveni fotograf, a fost model timp de câțiva ani. Abia în 2016 și-a descoperit pasiunea pentru fotografie, iar de atunci Viviana trăiește pentru fotografie. În special pentru fotografia de portret și de modă. 

Yves Schepers se străduiește să fie un fotograf de nuntă complet,  fotografia sa fiind un hibrid între portretul artistic și fotografia documentară autentică. Munca lui Yves este recunoscută în întreaga lume, câștigând numeroase premii internaționale.

Segun Olotu premiat în fotografia documentară, și-a început călătoria în 2010 prin surprinderea emoțiilor brute ale momentului și a nuanțelor oamenilor. Apoi s-a specializat în fotografia de nuntă, având capacitatea sa de a surprinde lucrurile nesemnificative, dar importante.

Florin Stefan este pasionat de oameni și poveștile lor,  de a înțelege cum gândesc, ce gândesc, de ce gândesc așa. La început a perceput fotografia drept un business, dar apoi totul s-a transformat repede în pasiune. 

Mihai Zaharia este fotograf de nuntă de 10 ani. A știut de la bun început ce fel de fotografie de nuntă vrea să facă: fotografie documentară, bazată pe surprinderea momentelor și a emoțiilor.  

Ce echipamente Canon vei putea găsi la WeddCamp?

Nu rata prima participare a brandului Canon la cea mai mare și cunoscută conferință de fotografie de evenimente/weeding din România!

Vom fi prezenți cu cele mai noi și mai performante aparate și obiective Canon din gama mirrorless full frame:

Aparate Canon mirrorless full frame

Canon EOS R6
Canon EOS R5
Canon EOS RP
Canon EOS R

Obiective Canon RF

Canon RF 35mm F1.8 Macro
Canon RF 50mm F1.8 STM
Canon RF 50mm F1.2 L USM
Canon RF 85mm F1.2 L USM
Canon RF 15-35 mm F2.8 USM
Canon RF 100mm F2.8 USM Macro 1:1
Canon RF 100-500mm F4.5-7.1 USM
Canon RF 70-200mm F2.8 USM
Canon RF 70-200mm F4 USM
Canon RF 24-105mm F4-7.1 USM
Canon RF 600mm F11 STM
Canon RF 28-70mm F2 USM

Cele zeci de echipamente așteaptă să fie testate, așa că dacă locuiești în Constanța sau împrejurimi te invităm să iei parte la WeddCamp, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate fotografiei de nuntă din Europa de Est! Aici găsești link-ul de unde poți achiziționa biletele.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla detalii despre evenimentele importante pentru comunitatea de fotografi și videografi.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.