GoPro lansează camera de acțiune GoPro Hero 10

Îți dorești cel mai versatil GoPro inventat vreodată? Dorești să filmezi cele mai incredibile aventuri la o calitate superioară și să le împărtășești rapid cu restul lumii? GoPro lansează modelul GoPro Hero 10, cea mai rapidă și mai puternică cameră de acțiune marca GoPro de până acum!

Ce aduce nou GoPro Hero 10 Black? Poți filma în 5.3k și fotografia la 23 MP, poți surprinde cadre chiar și în medii întunecate, iar cu ajutorul funcției de stabilizare HyperSmooth 4.0 în toate modurile de filmare, îți poți documenta toate aventurile la o calitate video excelentă.

Caracteristici principale Go Pro Hero 10 Black

Rezoluție înaltă a clipurilor și a fotografiilor

De ce este acest GoPro cel mai performant model de până acum? Cu 23MP pentru fotografii și 5.3k rezoluție video la 60fps, devine cea mai puternică și rapidă cameră din gama GoPro. De asemenea, poți filma slow-motion la 2.7k.

Calitate a imaginilor incredibilă

Cu GoPro Hero 10 Black poți fotografia fiecare detaliu chiar și în condiții de lumină scăzută. Protecția de lentilă pentru îndepărtarea apei te asigură că indiferent unde folosești această cameră de acțiune, vei avea ca rezultat final materiale de calitate.

Conectivitate rapidă

Poți transfera fotografiile și clipurile în cloud pentru a le accesa de pe telefon și diverse device-uri. Un mare avantaj este și faptul că te bucuri de stocare nelimitată. 

Ecran frontal nou

Ecranul LCD al acestui model afișează toate detaliile și vei fi surprins de calitatea live streaming-ului atunci când filmezi cu GoPro Hero 10 Black.

Rezistență la apă

Majoritatea modelelor GoPro sunt rezistente la apă, dar noul model este mai rezistent ca niciodată. Îl poți lua cu tine în orice aventură, fiind pregătit pentru filmări sub apă, în zăpadă și în tot felul de condiții.

Baterie rezistentă

Bateria de 1720 mAh este una de lungă durată, astfel încât te poți bucura mai mult de filmarea aventurilor fără să schimbi bateriile așa des.

Cu lansarea GoPro Hero 10 Black, GoPro deschide o nouă eră pentru camerele de acțiune. Bucură-te de toate avantajele pe care le oferă calitatea acestei camere și pornește în aventuri incredibile fără să îți fie teamă că nu ai cum să le documentezi, pentru că de acum, GoPro îți oferă un nou ”prieten” de nădejde.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla mai multe detalii despre lansările de camere de acțiune!

Tu deții o cameră GoPro? Dacă da, ce model și care este experiența ta cu ea? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.