GoPro Hero 9 – Test și review cu Gabriel V. Barna

Cu noul model, GoPro schimbă puțin sfera de acțiune. Hero 9 intră în zona de vlogging și YouTube datorită ecranului din față, microfonului super bun și unghiului de filmare. Este mult mai simplu să lucrezi dacă ai un ecran rabatabil, deoarece vezi ușor cum este realizată încadrarea. În vlogging, fără un microfon bun nu prea faci nimic. În anumite situații, unghiul foarte wide este obositor, pentru că este foarte multă informație în cadru. De aceea, versiunile anterioare de camere GoPro sunt camere de acțiune. Cu aceste update-uri, GoPro Hero 9 intră în sfera vlogging-ului.

Bineînțeles, vlogging-ul cu camera GoPro Hero 9 este puțin diferit decât cel realizat cu o cameră DSLR sau mirrorless, sau chiar cu un telefon. Prin prisma experienței sale în perioada de testare, Gabriel V. Barna o consideră o cameră de acțiune potrivită pentru filmările “Behind the scenes”.

Gabriel V. Barna a fost încântat de ușurința cu care a realizat materialul prezentat la începutul acestui videoclip, precum și de raportul dintre această ușurință și calitatea filmării ( având în vedere cât este de mica această cameră).

GoPro este un brand rege în ceea ce priveste camerele de acțiune. Dacă vrei o cameră de acțiune, e clar că o să ajungi la GoPro, dar acum o să te gândești la ea și dacă faci vlogging și YouTube. Este o cameră cu super stabilizare și sunet bun, o cameră de dimensiuni foarte mici, super practică și cu care poți fi super creativ.
Gabriel V. Barna
Vlogger

Particularități pentru vlogging ale camerei GoPro Hero 9

  • Nu trebuie să treceți peste ISO 400
  • Reglați manual shutter speed-ul.
  • Dacă nu filmați acțiune, tineți unghiul drept.
  • În privința sunetului, aveți grijă la ecou.
  • Uitați de stabilizator – stabilizarea este excelentă

Unde ar fi loc de îmbunătățiri?

  • Ecranele au o diferență între ele în ceea ce privește luminozitatea.
  • Display-ul se mișcă mai încet, este puțin în urmă.

Aceste aspecte ar putea fi rezolvate cu o viitoare actualizare de software.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile importante despre camerele de acțiune!

Alți fotografi au mai citit și: