GoPro Hero 9 – Test și review cu Gabriel V. Barna

Cu noul model, GoPro schimbă puțin sfera de acțiune. Hero 9 intră în zona de vlogging și YouTube datorită ecranului din față, microfonului super bun și unghiului de filmare. Este mult mai simplu să lucrezi dacă ai un ecran rabatabil, deoarece vezi ușor cum este realizată încadrarea. În vlogging, fără un microfon bun nu prea faci nimic. În anumite situații, unghiul foarte wide este obositor, pentru că este foarte multă informație în cadru. De aceea, versiunile anterioare de camere GoPro sunt camere de acțiune. Cu aceste update-uri, GoPro Hero 9 intră în sfera vlogging-ului.

Bineînțeles, vlogging-ul cu camera GoPro Hero 9 este puțin diferit decât cel realizat cu o cameră DSLR sau mirrorless, sau chiar cu un telefon. Prin prisma experienței sale în perioada de testare, Gabriel V. Barna o consideră o cameră de acțiune potrivită pentru filmările “Behind the scenes”.

Gabriel V. Barna a fost încântat de ușurința cu care a realizat materialul prezentat la începutul acestui videoclip, precum și de raportul dintre această ușurință și calitatea filmării ( având în vedere cât este de mica această cameră).

GoPro este un brand rege în ceea ce priveste camerele de acțiune. Dacă vrei o cameră de acțiune, e clar că o să ajungi la GoPro, dar acum o să te gândești la ea și dacă faci vlogging și YouTube. Este o cameră cu super stabilizare și sunet bun, o cameră de dimensiuni foarte mici, super practică și cu care poți fi super creativ.
Gabriel V. Barna
Vlogger

Particularități pentru vlogging ale camerei GoPro Hero 9

 • Nu trebuie să treceți peste ISO 400
 • Reglați manual shutter speed-ul.
 • Dacă nu filmați acțiune, tineți unghiul drept.
 • În privința sunetului, aveți grijă la ecou.
 • Uitați de stabilizator – stabilizarea este excelentă

Unde ar fi loc de îmbunătățiri?

 • Ecranele au o diferență între ele în ceea ce privește luminozitatea.
 • Display-ul se mișcă mai încet, este puțin în urmă.

Aceste aspecte ar putea fi rezolvate cu o viitoare actualizare de software.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile importante despre camerele de acțiune!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

 • Urmaresc de ceva timp aceasta camera si inca nu sunt hotarat daca e pentru mine si daca am sa o folosesc cum imi închipui eu in acest moment.

  Inafara de cateva cadre filmate in timp ce conduc camionul, pedalez sau sa filmez locurile pe care le vizitez, nu sunt hotarat inca daca sa fac achizitia si daca ar fii o alegere potrivita sa utilizez un GoPro Hero 9 pentru lucrurile astea.. fata de un telefon mobil, S20 Ultra mai exact..

  Mersi de info !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.