GoPro lansează GoPro Hero 11

GoPro lansează cea mai avansată cameră de acțiune din portofoliul său – modelul GoPro Hero 11. Cu un senzor de imagine mai mare, poți surprinde mai mult din scenă cu o calitate mai bună a imaginii. De asemenea, poți partaja instantaneu fotografiile pe rețelele sociale. Noile efecte nocturne îți permit să folosești această cameră și pe întuneric. Toate acestea și multe altele fac din Hero 11 cel mai puternic GoPro de până acum. 

Specificații cheie

  • Video: 5.3K la 60FPS,4K la 120FPS, 2.7K la 240FPS
  • Foto: 27MP, 2x zoom, single photo, night photo, 30 fps burst, RAW
  • Sistem de stabilizare incorporat HyperSmooth 5.0
  • Optimizarea puterii cu bateria Enduro
  • Rezistent la apa, durabil si versatil

De ce este GoPro Hero 11 cea mai avansată cameră GoPro?

Baterie Enduro de lungă durată inclusă

Poți obține performanțe îmbunătățite ale camerei la temperaturi scăzute, extinzând, de asemenea, timpul de înregistrare cu până la 38% la temperaturi moderate față de camerele și bateriil GoPro anterioare.

Ecrane LCD duale

Poți obține o redare fluidă și rapidă pe ecranul tactil din spate super-receptiv. Te poți întoarce la ecranul frontal pentru a realiza selfie-uri.

Stabilizare video câștigătoare a unui premiu Emmy

HyperSmooth 5.0 ridică ștacheta pentru stabilizarea video în cameră, oferind înregistrări incredibil de fluide. Cu HyperSmooth 5.0, determină automat nivelul de stabilizare video de care ai nevoie, pe baza vitezei și mișcării tale.

Blocare Horizon încorporată

Orizontul va rămâne la același nivel chiar dacă camera se înclină în timpul înregistrării. Și acum că Horizon Lock este o parte încorporată a HyperSmooth 5.0, este mai ușor ca oricând să ai o filmare clară atunci când rotești camera la 360 de grade.

Cinematic 5.3K. 27 megapixeli. Un miliard de culori.

Hero 11 face ca surprinderea unei imagini de o calitate incredibilă să fie super simplă. Vei obține un aspect profesional în tot ceea ce fotografiezi și filmezi, cu videoclipuri de 5.3K la 60 FPS. Din videoclipuri, poți obține fotografii de 24.7 megapixeli. Capturarea culorilor pe 10 biți va conferi viață videoclipurilor, adăugând detalii vii, gradații mai fine și mai mult realism. 

Power Tools

Hindsight captează până la 30 secunde de filmare înainte de a începe să înregistrezi. Astfel, chiar dacă apeși declanșatorul prea târziu, tot vei obține imaginea. Funcția Scheduled Capture îți permite să setezi GoPro-ul să se pornească și să captureze o filmare cu până la 24 de ore înainte.

Tu deții o cameră GoPro și dacă da, care este experiența ta cu aceasta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.