Cele mai bune accesorii pentru camere de acțiune GoPro

Nu mai reprezintă pentru nimeni un secret faptul că o cameră GoPro îți permite să filmezi experiențe extreme dintr-o perspectivă unică. Un astfel de produs este ușor, simplu de transportat și montat pe diferite suporturi, are un design compact, iar la interiorul acestuia te așteaptă o mulțime de funcții SMART de ultimă generație. Însă unul dintre cele mai uimitoare aspecte, vizavi de utilitatea unei camere de acțiune sport GoPro, se construiește în jurul gamei largi de accesorii, cu care un astfel de produs este compatibil. Iată care sunt cele mai importante accesorii pentru o cameră de acțiune, nelipsite din viața oricărui aventurier:

1. Cameră subacvatică pentru camera de acțiune GoPro

Dacă vrei sa cobori la o adâncime mai mare de 10 metri, funcția propriu-zisă de impermeabilitate a camerei nu va fi suficientă, pentru garantarea siguranței acestui produs. Ai nevoie de o carcasă subacvatică, rezistentă la presiuni mari. O astfel de carcasă poate oferi protecția așteptată, chiar și până la 45 m adâncime. Mai mult decât atât, acest accesoriu pentru camera de acțiune GoPro oferă protecție și împotriva altor factori externi, precum praful sau vântul.

gadgeturi rezistente la apa

2. Cardul de memorie pentru camera de acțiune GoPro

Cardurile de memorie Sandisk nu mai au nevoie de nicio prezentare, iar seria Extreme pentru camere de acțiune oferă un mix perfect: viteză de citire / scriere foarte bună + rezistență la apă, maxime climaterice, șocuri și raze X. Un card Sandisk Extreme este pregătit pentru a filma în format 4K, pentru ca tu să poți surprinde cadre uimitoare, la cea mai bună rezoluție posibilă în acest moment.

3. Geanta de protecție pentru camera de acțiune GoPro

Pe mare, pe munți, în zone mlăștinoase sau într-un deșert cu temperaturi extreme, trebuie să te asiguri că acest device al celor de la GoPro este întotdeauna transportat în siguranță. De aceea, o geantă de protecție joacă foarte bine acest rol și chiar mai mult. Cumpărând online o geantă suficient de încăpătoare pentru camera ta de acțiune GoPro, ai mereu toate accesoriile în același loc. Alege o geantă cu interior compartimentat, pentru a păstra mereu o anumită ordine în rândul accesoriilor pentru device-ul tău. 

4. Încărcător dublu și baterii pentru camera de acțiune GoPro

Dacă utilizezi la parametri maximi camera GoPro, este obligatoriu să ai la tine și baterii de rezervă. Însă nu trebuie ignorat faptul că poți lua cu tine în călătorii și un încărcător pentru acesta (preferabil unul dublu), pentru a încărca simultan două baterii. Astfel, te asiguri dinainte că nu vei rămâne niciodată fără energie, chiar în toiul aventurii. 

5. Trepied 3-în-1 pentru camera de acțiune GoPro

Este un accesoriu extrem de versatil, cu o mulțime de funcții practice. Un trepied foarte bun pentru GoPro se poate întinde chiar și până la o distanță de 0.5 m, pentru a-l utiliza pe post de selfie stick. Apoi poate fi restrâns până la o dimensiune minimă de 20 cm, pentru a-l utiliza pe post de grip. În condiții de vânt puternic sau pe suprafețe dificile, un astfel de accesoriu este mai mult decât util.

6. Ham de prindere pe piept pentru camera de acțiune GoPro

Știi bine că sunt momente în care ai nevoie de ambele mâini libere, pentru a te cățăra, pentru a vâsli, pentru a ține cu ambele mâini rama planșei de windsurf. Ei bine, în acele momente, hamul cu prindere pe piept este un accesoriu ideal pentru camera de acțiune. Este prevăzut cu o cataramă simplu de desfăcut și curele reglabile, pentru a oferi confort și stabilitate, indiferent de dimensiunile celui care îl poartă. 

7. Curea elastică de cap pentru camera de acțiune GoPro

În cazul în care îți dorești o perspectivă de genul “first-person-view”, cumpără chiar acum o curea elastică de cap pentru camera ta de actiune GoPro! Este un accesoriu ce oferă stabilitate și confort, chiar și în lipsa unei căști, fiind simplu de montat și utilizat în absolut orice mediu (chiar și în cel subacvatic). 

8. Telecomanda inteligentă pentru camera de acțiune GoPro

Terminăm acest clasament cu un accesoriu hi-tech, ce permite un control de la distanță al camerei de acțiune GoPro, independent de smartphone. Spre deosebire de telefonul mobil, o telecomandă inteligentă este rezistentă la apă, chiar și până la o adâncime de 10 metri. Există astfel de modele ce pot controla chiar și până la 50 de camere simultan, de la o distanță maximă de 180 metri. Cele mai bune astfel de accesorii dispun de ecran LCD încorporat, ce transmite imagini ale camerei în timp real, pentru a confirma rapid starea acesteia și setările realizate pentru filmare. 

Te așteptăm pe f64.ro cu cele mai bune accesorii pentru camere de actiune, la prețuri pe care nu ai cum să le treci cu vederea! Comandă acum online din această categorie, iar noi livrăm rapid produsele pentru camera ta de acțiune GoPro acolo unde vrei!

produse recomandate

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.