Cele mai bune camere de acțiune pentru motocicliști

Dacă vrei să surprinzi cele mai intense momente din trafic, atunci când esti pe motor, cea mai buna soluție constă în achiziționarea unei camere de acțiune performante. Sau poate că lucrezi la propria ta colecție de filme, din călătoriile pe care le faci cu motocicleta, în cele mai spectaculoase locuri din țară? Orice plan ai avea, un astfel de device poate capta imagini de o claritate uimitoare și, mult mai important decât atât, nu îți distrage absolut deloc atenția de la drum. 

Avem pentru tine 2 camere de acțiune mai mult decât compatibile cu aventurile unui motociclist pe drumurile din România. Iată care sunt recomandările noastre de produs, pe care le poți achiziționa la final, în cel mai simplu mod posibil, din categoria “Camere de actiune”: 

Camere de acțiune pentru motocicliști – Garmin VERB Ultra 30

Prima cameră de acțiune despre care vorbim astăzi reprezintă o soluție pe cât de accesibilă, pe atât de practică. Garmin VERB Ultra 30 surprinde cadre extrem de clare din călătoriile tale, înregistrând videoclipuri de până la 4K/30 fps. Acest device performant garantează un sistem de stabilizare pe 3 axe, astfel încât înregistrările tale video nu vor fi deloc bruiate de trepidații. Vrei să faci un mic popas pentru a face câteva poze la un peisaj cu care de foarte puține ori te întâlnești în viață? 

Lasă telefonul la locul lui și apasă click tot pe camera de acțiune Garmin VERB Ultra 30! Și spunem asta pentru că produsul are un buton special cu care poți capta unghiuri largi, la 10 cadre pe secundă. Mai mult decât atât, poți lua instantanee chiar în timp ce filmezi. Funcția de captare automată îți permite să captezi în mod automat până la 120 de poze, ca și cum ai călători alături de fotograful tău personal. 

Camere video de acțiune pentru motocicliști – GoPro HERO 7

Nu am fi putut alcătui o listă cu cele mai potrivite camere de acțiune pentru motociclisti, fără a fi inclus și un model de la GoPro. Camera sport de acțiune HERO 7 va fi lângă tine în cele mai extreme aventuri ale tale, fie pe șosea, fie pe teren accidentat. Este un device simplu de montat, pe piept, cască sau orice alt suport. Fiind primul model din seria HERO prevăzut cu sistemul de stabilizare HyperSmooth, GoPro HERO 7 îți păstrează pentru acasă filmări mai clare ca niciodată, indiferent de trepidații.

Același lucru se întâmplă și în cazul fotografiilor: device-ul activează automat funcția HDR, astfel încât cadrele foto pe care le surprinzi să fie cât mai clare. O mică pauză pentru o baie într-un lac de pe traseu? Cu HERO 7 te scufunzi fără probleme până la o adâncime de 10 metri. Plus că nici nu trebuie să tragi mereu și mereu pe dreapta, pentru a-i schimba setările. Camera se ajustează și prin comenzi vocale, fiind un tool hands-off perfect pentru călătoriile tale cu motocicleta. 

Intră chiar acum pe site și comandă online cea mai bună cameră de acțiune pentru călătoriile tale cu motocicleta, indiferent de tipul traseului pe care te dai de obicei! 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *