GoPro lansează camera de acțiune Hero 9

Go Pro Hero lansează astăzi camera de acțiune Go Pro Hero 9. Noua cameră asigură utilizatorilor mai multă putere, cu un senzor de 23.6 MP, claritate video superioară prin video 5K și fotografii la 20MP, precum și mai multă stabilitate.

Senzor de 23,6 MP

Acest senzor conduce performanța legendară a camerelor de acțiune Go Pro la următorul nivel. Utilizatorii pot filma videoclipuri 5K,  iar detaliile se păstrează și în cazul de zoom și pot fotografia la 20MP cu opțiunea SuperPhoto.

LCD cu încadrarea în față

Go Pro Hero 9 are un afisaj nou de 1.4’’, cu opțiunea de previzualizare live pentru încadrare ușoară. Această cameră este perfectă pentru vlogging și selfie-uri.

Caracteristici suplimentare

  • Afisaj tactil pe spate cu 16% mai mare
  • 30% mai multă capacitate a bateriei
  • Robust și rezistent la apă
  • Montare încorporată
  • Capacul obiectivului detașabil

Moduri

Puteți personaliza configurarea camerei Go Pro Hero 9 și să vă extindeți astfel opțiunile creative.

Modul Max Lens

Acest mod asigură un video ultra-stabilizat de 2.7K ( cea mai bună stabilizare posibilă pe o cameră HERO). Utilizatorul poate activa blocarea orizontului pentru înregistrări de nivel, chiar dacă camera se rotește la 360 de grade.

Modul Media

Modul Media transformă camera HERO9 într-o putere de producție prin următoarele aspecte: intrare microfon de 3.5mm, ieșire HDMI și port USB-C, microfon direcțional încorporat cu capac cu spumă detașabilă pentru sunet îmbunătățit.

Modul Luminos

Modul luminos adaugă iluminare LED compactă, dar puternică, la următoarea ta aventură. Asigură compatibilitate cu majoritatea suporturilor Go Pro.

Poți alege din patru niveluri de luminozitate.

Modul Display

Poți crea setarea ideală pentru vlogging cu un ecran mare rabatabil orientat spre față. Ecranul de previzualizare vă permite să vă încadrați perfect fotografiile. Se pliază pentru depozitare și deplasare ușoară și se conectează la cameră prin Modul Media.

Cea mai avansată stabilizare

Nivelarea orizontului în cameră păstrează calitatea fotografiilor.

Modul Webcam

Acest mod este potrivit pentru tutoriale și întâlniri instructive, precum și conferințe video. Puteți conecta camera la un computer folosind cablul USB-C inclus .

Instrumente importante

Nu rata niciodată momentul

Opțiunea Hindsight poate captura și salva până la 30 de secunde de videoclip înainte de declanșarea butonului. Acest fapt permite utilizatorilor să apese butonul declanșator fără a rata vreun moment.

Live Burst

Poți găsi cele mai bune fotografii și partaja videoclipuri scurte. Live Burst captează 1,5 secunde de videoclip atât înainte, cât și dupa ce butonul declanșator este apăsat. Utilizatorii pot alege apoi cele mai bune fotografii.

Programarea capturii

Puteți seta camera să realizeze fotografii sau videoclipuri cu până la 24 de ore în avans. Configurați Hero 9 pentru a captura videoclipuri sau fotografii într-un anumit interval de timp, apoi opriți camera. Ea se va reporni la timpul selectat.

Durata capturii

Poți seta cât timp să înregistreze camera înainte de a se opri automat. Poți alege durate de la 15 secunde la 3 ore.

Există și opțiunea de mod nelimitat.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile despre camere de acțiune.

Alți fotografi au mai citit și: