F64, partener la competiția de fotografie și film Muntele Acasă

Eşti alergător montan? Îţi place să filmezi sau să fotografiezi turele tale şi ale prietenilor tăi pe munte? Alături de Zuzu Fit și Alpin Film Festival, avem o provocare pentru tine!

Prin această competiție,  cei de la Zuzu Fit doresc să aducă împreună producătorii de conţinut foto-video care iubesc muntele, să le dea un loc de exprimare şi să le recunoască munca. Astfel, au gândit două competiții, una de video, alta de fotografie.

Înscrie-te la secțiunea de film a competiției!

  • Creează un montaj de 100-150 de secunde care să exprime relația ta cu muntele, apoi publică filmul pe canalele proprii de social media, alături de răspunsul în descrierea postării la întrebarea ”De ce numești muntele acasă?
  • Foloseşte hashtag-urile #munteleacasa #potimaimult, dă Like sau Follow și tag paginilor de social media Zuzu Fit (Instagram sau Facebook, după caz).
  • Asigură-te că ai postarea publică.
  • Montajul final poate conține și imaginea realizatorului sau doar vocea acestuia pe fundal.

Termen limită de înscriere: 5 septembrie 2021.

Înscrie-te la secțiunea de fotografie a competiției!

  • Fotografiază peisajele montane preferate, apoi publică fotografia pe canalele proprii de social media, alături de răspunsul la întrebarea „De ce consideri că MUNTELE înseamnă pentru tine ACASĂ?” şi păstrează fotografia originală în format HI-RES.
  • Foloseşte hashtag-urile #munteleacasa #potimaimult, dă Like sau Follow și tag paginilor de social media Zuzu Fit (Instagram sau Facebook, după caz).
  • Asigură-te că ai postarea publică.

Termen limită de înscriere: 5 septembrie 2021.

Premiere

Atât pentru competiția de fotografie, cât și pentru cea de film, va fi ales câte un câștigător ce va fi premiat în cadrul festivalului Alpin Film Festival, pe 11 septembrie.

Fiecare câștigător va primi câte un voucher de 500 de euro ce va putea fi folosit pentru a-și achiziționa echipament foto-video de la F64.

Juriu

Dan Izvoreanu – Editor Coordonator Sky&Outdoor Magazine
Alex Păun – Președinte Clubul Alpin Român
Radu Restivan – Fondator 321sport și Producător ”La Cota 10.000

Alpin Film Festival este cel mai prestigios festival dedicat filmului și fotografiei montane din România. Ediţia din acest an are loc între 7 şi 12 septembrie la Braşov, Predeal şi Buşteni, iar festivalul face parte din International Alliance for Mountain Film și aduce o serie de invitați de seamă la nivel mondial.

ZUZU FIT este partener al festivalului și sponsor al competiției MUNTELE. ACASĂ. Este primul brand din România care susține creatorii de conținut ai muntelui, care te scoate din casă și te încurajează să îți depășești limitele. Povestea a început cu documentarul La Cota 10.000, iar acum merge mai departe, din dorința de a-i încuraja pe cei care produc conținut și de a-i inspira pe cei care își doresc să încerce.

Iubești muntele și drumețiile montane? Participă la acest concurs și poți câștiga unul dintre cele două vouchere de 500 de euro!

Îți recomandăm să citești și următoarele articole:

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *