Cum a fost la tabăra foto CovAlpin, ediția a II-a

CovAlpin a revenit cu o nouă ediție a taberei foto, în cadrul căreia participanții au avut ocazia de a descoperi tainele fotografiei, de la setările aparatului până la compoziție și linii.

Spre deosebire de prima ediție, în această tabără au fost vizitate mai multe locații încântătoare. 10 copii și 3 instructori au împărțit aceeași cabană timp de 7 zile. 

Ce recomandă tabăra foto CovAlpin?

Iată ce ne povestesc organizatorii:

Bazele fotografiei sunt și trebuie să fie la îndemâna celor care își doresc să imortalizeze ceea ce mintea consideră că „merită păstrat”. Vor urma și alte evenimente dedicate fotografiei. Județul Covasna și împrejurimile oferă destule locații frumoase care abia așteaptă să fie descoperite. Pentru orice fel de detalii, evenimente și tururi foto, nu ezitați să ne contactați.

Această tabără foto se axează pe teorie și practică, ateliere și multe ieșiri în natură.

  • Copiii s-au familiarizat cu noțiuni precum setările aparatului foto, compoziția fotografică, încadrare, expunere, diafragmă, ISO, profunzimea de câmp.
  • Noțiunile învățate au fost transpuse în fotografia de noapte, peisaj, portret
  • Tabăra cuprinde atât parte teoretică, cât și (mai ales) parte practică. Excursii la răsărit și la apus+ateliere în care să aplice cunoștiințele dobândite.

Vizionează povestea taberei într-un scurt material video:

Ce spun copiii?

Bună! Mă numesc Maria și ultima tabără adică cea de fotografie a fost grozavă. Am învățat o mulțime de lucruri. Am fost în niște locuri cu peisaje de vis,dar ca sa le vedem și mai frumoase ca în timpul zilei a trebuit să le vedem de dimineața. Așa că ne-am trezit la 3 sau la 4. Dar nu contează asta. Sper ca următoarea tabără sa fie la fel de frumoasă și distractivă ca aceasta.

Maria Moldovan

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile despre evenimentele importante pentru comunitatea foto-video!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *