Epson L8180 – Imprimanta pentru pasionații de domeniile creative

Imprimanta Epson EcoTank L8180 este destinată celor pasionați de domeniile creative și poate imprima fotografii excepționale cu dimensiuni până la A3+. Christina Oné , fotograf și artist vizual, vă arată cât de ușor se instalează și cât de utilă este în arsenalul unui creator de conținut.

  • Imprimare A3+ fără margini și față-verso până la A4
  • Imprima, copiază şi scanează cu uşurinţă, utilizând ecranul tactil color din dotare
  • Rezoluție imprimare: 5.760 x 1.440 dpi
  • Imprimă până la 2.300 de fotografii cu un singur set de cerneală
  • Configurație: 360 duze negru, 180 duze per culoare
  • Compatibilă cu Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet si Apple AirPrint

De ce recomandă Christina One imprimanta Epson L8180?

  • Pe lângă printing-ul color și alb negru pe hârtie normală, are și capacitatea de a printa pe hârtie fotografică, de diverse dimensiuni, până la A3.
  • Este o imprimantă high quality și în același timp este și ultra low-cost, asta pentru că poate printa până la aproximativ 2000, 2300 de imagini, pe hârtie fotografică, bineințeles depinde de dimensiunea hârtiei pe care printăm.
  • Vine cu un singur fir de alimentare, în rest toată conexiunea și transmiterea de date se realizează prin wireless.
  • Imprimanta vine și cu capacitatea de a scana.
  • Alimentarea rezervoarelor se realizează foarte ușor, singurul lucru la care trebuie să fim atenți este ca nu cumva să încurcăm culorile.
  • Dispune de un display cu touch, color, destul de generos și cu o sensibilitate destul de mare la atingere.
  • Pentru printrarea direct de pe telefon, Epson vine cu aplicația Epson Smart Panel pentru mobil

Puteți urmări mai jos întreaga prezentare:

Tu folosești o imprimantă foto? Dacă da, ce model? Ce specificații consideri că ar trebui să aibă o imprimantă foto, pentru cei pasionați de domeniile creative? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.