Eveniment – Ședință foto și imprimare Epson (în studioul F64)

Sărbătorile nu se lasă niciodată fără amintiri prețioase. Fiind principala perioadă din an în care putem într-adevăr să profităm de compania celor dragi, să petrecem împreună, să ne oferim cadourile mult așteptate, de ce să nu rămânem și cu fotografii pe măsură? Bucuria este molipsitoare, iar ședințele foto reprezintă modalitatea perfectă de a aniversa sărbătorile de iarnă și de a împărtăși ulterior cu cei dragi fotografiile.

Astfel, ne-am gândit să organizăm o mini ședință foto chiar în showroom-ul F64, cu suportul celor de la Epson. 

Te așteptăm pe data de 17 decembrie, în intervalul orar 14:00 - 18:00, în showroom-ul F64 (Bd Unirii nr.64), la un eveniment special cu ocazia sărbătorilor de iarnă!

De ce să participi la acest eveniment?

  • Un fotograf profesionist, Matei Moroldo, se va ocupa de realizarea fotografiilor ce vor rămâne amintiri plăcute
  • Poți veni cu copiii, cu familia sau cu prietenii apropiați, să vă bucurați de o mini-ședință foto în magazinul F64
  • Vom imprima fotografiile la fața locului, cu imprimanta Epson L8160, iar tu vei putea lua acasă aceste fotografii și poate chiar să le dăruiești celor dragi.
  • Cei prezenți la eveniment vor primi vouchere de discount, valabile până la finalul lunii decembrie.

De ce merită să printezi fotografiile

Fotografiile de pe rețelele de socializare, care vin la pachet cu filtre, like-uri, share-uri și comentarii sunt faine și comode, știind că pot fi apreciate și vizibile pentru tot internetul, fiind la un click distanță. Dar nimic nu se compară cu o fotografie printată, unde atingi și simți fotografia, unde imaginea nu e luminată din spatele unui monitor, telefon sau tabletă.

Partea cool a printului este că poți oferi şi altora fotografiile tale, uneori membrilor din familie sau prietenilor și dacă ți se pare cam fad să oferi doar niște fotografii și atât, descoperă în acest articol idei creative pentru a-ți oferi fotografiile cadou.

În schimb, dacă le-ai oferi imagini trimise online sau pe stick, cei dragi ție vor arunca un ochi, îți vor mulțumi și apoi vor uita total de ele. Asta fiind valabil pentru cei care știu cum funcționează tehnologia modernă, fiindcă sigur avem rude, buncii de exemplu, care nu sunt familiarizați cu gadgeturile de ultimă generație.

Imaginea printată nu se compară cu pixelii de pe un monitor, întotdeauna o fotografie printată va ajuta la  accentuarea preciziei optice.

În cadrul acestui eveniment, vom printa fotografiile realizate de Matei Moroldo cu imprimanta Epson L8160. Astfel, poți face cadou celor dragi aceste fotografii. 

Specificații cheie

  • Rezolutie imprimare 5.760 x 1.440 DPI
  • Imprima pana la 2.300 de fotografii
  • Epson Claria ET Premium in 6 culori
  • Compatibila cu Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet si Apple AirPrint
  • Configuratie duze 360 Duze negru, 180 Duze per culoare

Despre Matei Moroldo

Pasiunea lui pentru fotografie a început acum 15 ani, în momentul în care a achiziționat un aparat digital pentru a observa în detaliu pasările. În anul 2015 s-a angajat în cadrul companiei F64, unde, cu ajutorul echipamentelor de care era înconjurat, a început să aprofundeze tehnicile fotografice. Usor usor, a început să scrie articole publicate pe blogul F64, despre echipamentele pe care le încerca în diferite proiecte. Fotografia care i s-a potrivit cel mai mult a fost cea sportivă, cea de acțiune. În anul 2019 a realizat primul proiect de predare fotografie către cei mai mici dintre noi, cursul pentru adolescenți si copii, cel care în prezent se află sub egida companiei F64.

produse recomandate

Te asteptăm pe 17 decembrie în showroom-ul F64, să creezi amintiri de neuitat alături de cei dragi! Nu uita să completezi acest formular!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.