(c) Anca Asmarandei

Câștigătorii concursului Critica foto – Fotografia de portret

Am lansat o nouă provocare pentru comunitatea foto, un concurs în care câștigătorii beneficiază de feedback sau critică foto din partea unor specialiști. A doua ediție a fost Critica foto – Fotografia de portret.

În perioada 13 – 17 aprilie, Christina One a jurizat lucrările înscrise în cadrul acestei sesiuni de Critica foto. Suntem încântați să anunțăm câștigătorii și vă amintim de sesiunea LIVE de feedback ce va urma concursului, astăzi, 21 aprilie, de la ora 20:00.

Iată care sunt câștigătorii acestui concurs.

(c) Sorin Rizu - Portret de copil
(c) Valentina Manolache - Hiding
(c) Doina Vadanovici - Om și plante
(c) Daria Radu - Identitate
(c) Adrian Cristea - Color of Memorie
(c) Ana Tudosia - Depersonalizare
(c) Cosmin Racianu - Summer Nights
(c) Cosmin Racianu
(c) Anca Asmarandei - Her
(c) Ionuț Doru - Mr Hatman
(c) Daniela Lisineanu - Languages in contrast

Oare ce ne va povesti Christina One despre fotografiile câștigătorilor?

Vă invităm să urmăriți sesiunea LIVE de feedback ce va urma concursului, pe 21 aprilie de la ora 20:00. Vă puteți înscrie aici. De asemenea, urmăriți în continuare provocările pe care le pregătim pentru comunitatea foto în cadrul acestui proiect. În prezent, am dat startul tematicii Fotografia de peisaj.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.